Antena Meniu Search
x

Video Tarife avantajoase pe litoral, în această perioadă. Cât costă o noapte all inclusive în Mamaia, Neptun sau Olimp

Ce mică e minivacanţa. Turiştii de la mare nu s-au prea lăsat duşi de la plajă în ultima zi liberă. S-au bronzat, au jucat table, s-au plimbat cu ski jet-ul şi s-au bucurat de ultimele ore de relaxare, înainte de a înfrunta traficul pe drumul de întoarcere

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 21:38

Vezi și

Minivacanţa de Rusalii, bucuria copiilor. Anastasia a făcut deja repetiţie pentru vacanţa mare: a venit la mare cu familia, dar şi cu prietenii şi s-a distrat pe cinste. Cezar se gândeşte deja cu regret că diseară va pleca de la mare. A adunat însă amintiri care îl consolează: "Ne-am cazat la hotel, am mâncat, m-am jucat cu un prieten, am intrat în apă şi acum joc fotbal cu mama".

Unii au căutat senzaţii tari în activităţi pline de adrenalină. Curajoşii au ales plimbările cu ski-jet-ul. Cei mai mulţi turişti au ales relaxarea: s-au bronzat pe şezlonguri sau au jucat table. Cu toţii au amânat plecarea spre casă cât mai mult.

Lucian Marcu, manager plajă: Minivacanţa e pe sfârşite, dat totuşi mai sunt oameni care nu reuşesc să se desprindă, vor da în piept traficul diseară, dar merită, vremea este superbă. 

Semnele pentru noul sezon sunt bune, spun hotelierii

Cristiana Belu, manager resort: Se anunţă un sezon aglomerat. Pentru perioada aceasta, până la finalul lunii iunie avem oferte începând de la 92 de euro per persoană pentru 2 nopţi de cazare.

Pe întreg litoralul, tarifele de cazare sunt avantajoase în această perioadă. Între 130 şi 230 de lei pe noapte în Mamaia şi între 150 şi 350 de lei în sudul litoralului, la Neptun şi Olimp, pentru all inclusive. Din 15 iunie, preţurile vor creşte cu până la 30 de procente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Travel » Tarife avantajoase pe litoral, în această perioadă. Cât costă o noapte all inclusive în Mamaia, Neptun sau Olimp