Antena Meniu Search
x

Video Șoferii au stat ore întregi în coloană pe Autostrada Soarelui şi pe Valea Prahovei, după vacanța de Rusalii: "De râs până la urmă, ne îmbolnăvim de inimă"

Mulţi români şi-au scurtat vacanţa de Rusalii în speranţa că vor scăpa de aglomeraţia de mâine. Românii care s-au întors astăzi spre case din minivacanţa de Rusalii s-au înarmat cu răbdare şi nervi de oţel. Pe Autostrada Soarelui şi pe Valea Prahovei m-am mult s-a stat decât s-a mers. Fluxul mare de turişti, dar şi lucrările de pe ambele şosele au îngreunat traficul. Timpi de aşteptare mari s-au înregistat şi la ieşirea din ţară. În Vama Porţile de Fier 1, românii au făcut coadă spre Serbia pentru a mai profita puţin de timpul liber rămas. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 04.06.2023, 19:32

Vezi și

Testul răbdării. Asta a fost pentru mii de turişti care au ales astăzi să plece din minivacanţa de Rusalii, cu gândul că vor evita cozile kilometrice.

Șofer: Vechea poveste. Braşov Comarnic cam în jur de trei ore. În mod normal sunt 60 de km. Îi faci în jumătate de oră, 40 de minute.

Peste o oră şi jumătate au petrecut şoferii pe nici 25 de kilometri de şosea, între staţiunile Predeal şi Sinaia.

Coadă de kilometri buni a fost şi pe Autostrada Soarelui

Pe acelaşi subiect

Șofer: În weekend omul vrea să plece, să se distreze, să mai uite de căldura din Bucureşti, de aglomeraţia din Bucureşti şi dau peste altă aglomeraţie pe Valea Prahovei. De râs până la urmă, că ne îmbolnăvim de inimă.

Coadă de kilometri buni a fost şi pe Autostrada Soarelui. Şoferii au stat cu orele până au reuşit să ajungă în Capitală. Mai norocoşi, în coloană, au fost motocicliştii. Coadă de kilometri buni a fost şi pe Autostrada Soarelui. Şoferii au stat cu orele până au reuşit să ajungă în Capitală. Mai norocoşi, în coloană, au fost motocicliştii.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Cum sunt drumurile?

Șofer: Foarte aglomerate. Mai ales la Feteşti am stat 3 ore cu doi copii în maşină. Nu e posibil aşa ceva.

Cozi s-au format şi la ieşirea din ţară. Sute de români au aşteptat la vama Porţile de Fier I pentru a mai profita de timpul liber rămas la vecinii noştri sârbi.

Poliţiştii de frontieră au mai suplimentat cu un punct de control pentru a mai reduce timpii de aşteptare. Chiar şi aşa, în coloană s-a stat chiar şi o oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Șoferii au stat ore întregi în coloană pe Autostrada Soarelui şi pe Valea Prahovei, după vacanța de Rusalii: "De râs până la urmă, ne îmbolnăvim de inimă"