Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trei englezoaice au venit în România la spa ca să economisească 75 de lire. Cât le-a costat o zi la Therme, în Bucureşti

Trei prietene din Marea Britanie au decis să organizeze o călătorie până în România, de peste 2.000 de km, pentru a economisi 75 de lire sterline la spa. Vizita la cel mai scump centru de wellness din Bucureşti le-a costat mai puţin decât una în Londra.

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 16:31

Saira Lawlor, de 34 de ani, Sabrina Johnson, de 33 de ani și Chloe Newton, în vârstă de 29 de ani, au plătit doar 123 de lire sterline fiecare. Au luat un zbor de trei ore și cinci minute de la Aeroportul Stansted spre București.

Trio-ul a vizitat apoi centrul de spa Therme din Bucureşti. S-au relaxat în și lângă piscine, şi în plus au luat cina și mai multe băuturi. Saira, Sabrina și Chloe s-au îndreptat apoi acasă după escapada lor de 16 ore.

Pe ce au dat turistele bani în cele 16 ore în Bucureşti

Zborurile dus-întors le-au costat 44 de lire sterline, spa-ul 28 de lire sterline și au mai cheltuit 6 lire sterline fiecare pe taxiuri. De asemenea, au cheltuit 45 de lire sterline în timp ce erau acolo pentru închirierea unui halat și a prosoapelor, a paturilor de masaj, a unui prânz şi două cocktail-uri, o băutură răcoritoare și un desert. „A fost mult mai ieftin decât a merge într-o zi de spa în Marea Britanie. Cred că aceasta este o modalitate grozavă de a vedea orașele și de a îmbrățișa experiențe noi", a adăugat Saira.

O după-amiază de spa la London Marriott Hotel Park Lane, de exemplu, costă 198 de lire de persoană, 75 de lire în plus. „Am vrut să facem o zi pentru fete, inclusiv o zi spa la un cost rezonabil. De asemenea, este un oraș în care nu cred că am căuta să petrecem mai mult de 24 de ore. Zborul declanșează atacuri de panică pentru mine și sper că fac călătorii mai dese mă va ajuta să-mi depășesc teama", a mărturisit Saira.

Zborurile le-au costat 44 de lire, taxiul 6 de lire, spa-ul 28 de lire, alte cheltuieli 45 de lire, adică un total de 123 de lire, echivalentul a aproximativ 144 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 22 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Travel » Trei englezoaice au venit în România la spa ca să economisească 75 de lire. Cât le-a costat o zi la Therme, în Bucureşti