Video Turiştii veniţi pe litoral, aşteptaţi cu meniuri alese. Cum arată şi cât costă o cină perfectă pe malul mării
Aglomeraţia de pe plaje s-a mutat la ora asta la terasele din portul turistic Tomis din Constanţa.
După o zi de plajă, turiştii s-au retras către terase şi restaurante unde spectacol fac în farfurie, direct în faţa clienţilor. 10-12 kilograme de midii în sos alb se pregătesc, reţeta rămâne secretă. Bucătarii spun că sunt cele mai bune de pe întreg litoralul românesc. Pe lângă midii, mai găsiţi creveţi, calamari, tot felul de preparate din peşte.
Pe lângă o porţie bună de mâncare, bineînţeles că veţi găsi şi băuturi pe măsură. Vinurile şi cocktail-urile sunt în meniuri. O porţie costă 50 de lei, iar un platou pentru mai multe persoane poate ajunge şi la 350 de lei.
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰