Antena Meniu Search
x

Video Turnul Eiffel, martorul celor mai frumoase declaraţii de dragoste de Valentine's Day. Zi magică la Paris

Parisul este considerat oraşul iubirii, aşa că nu a dus lipsă de turişti, ieri, de Ziua Îndrăgostiţilor. Turnul Eiffel a atras cuplurile ca un magnet şi a fost fundalul perfect pentru fotografii romantice. 

de Redactia Observator

la 15.02.2022, 08:37

Vezi și

Ca în fiecare an, de Valentine's Day, turnul Eiffel a fost martorul celor mai frumoase declaraţii de dragoste. Pentru un cuplu din Italia, excursia la Paris a fost cadoul perfect pentru logodnă. "Sfântul Valentin este o sărbatoare a dragostei. Şi ce oraş, dacă nu Paris, este mai potrivit pentru a celebra dragostea?", se întreabă un turist.

Parisul, oraşul iubirii de Valentine's Day

Vremea frumoasă  le-a permis cuplurilor să se plimbe în voie prin oraş şi să facă fotografi care mai de care mai inventive. Gesturile romantice au fost nelipsite. Începând de la buchete de flori şi inimioare, fetele au primit de tot ce şi-au dorit. Pentru mulți, această expierenţă este un vis împlinit.

"El este belgian, au argentiniancă. Ne-am îndrăgostit. Suntem în Paris cu flori în faţa turnului Eiffel", arată o femeie. "Când eşti îndrăgostit, te bucuri altfel. Vezi magia lucrurilor".

Parisul atrage anual peste 30 de milioane de vizitatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Turnul Eiffel, martorul celor mai frumoase declaraţii de dragoste de Valentine's Day. Zi magică la Paris