Antena Meniu Search
x

Video Un Crăciun ca în poveşti în staţiunea Predeal. Doar viscolul a mai tăiat puţin din elanul turiştilor

Drumul până la munte a fost greu astăzi din cauza zăpezii şi a viscolului, dar odată ajunşi pe pârtie... tot chinul a fost uitat. Pe Valea Prahovei, vremea a fost ideală pentru săniuş, snowboard sau schi. La înălţimi mari însă, vântul puternic a închis toate părtiile.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 23.12.2023, 20:07

Vezi și

În Predeal, e un peisaj e autentic de iarnă. Săniuţele au făcut curse toată ziua pe zăpada proaspăt aşternută.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Aşa arată un Crăciun ca în poveşti în staţiunea Predeal. 20 de cm de zăpadă strat nou depus, pârtia Clăbucet deschisă, iar zona pentru săniuş, atracţia zilei. 

Doar viscolul a mai tăiat puţin din elanul turiştilor

Turişti: E super! S-au băgat şi tunurile în funcţiune. E super!

Pe acelaşi subiect

- Este extraordinar!

- E atmosfera frumoasă, e multă zăpadă. E frumos. 

Rafalele de 80 de kilometri pe oră au viscolit zăpada. Chiar şi cu o singură pârtie deschisă, staţiunea e furnicar.

Mihai Marina, șef Formația Salvamont Predeal: Ţinând cont de anii trecuţi în care nu a fost zăpadă în acest moment, este foarte benefică pentru toată lumea, atât pentru hotel, cât şi pentru monitori, pentru toată comunitatea. Facem tot posibilul ca de sărbători turiştii care vin la Predeal să aibă pârtiile în cele mai bune condiţii.

Două pârtii sunt deschise în acest weekend şi la Azuga. În Poiana Braşov, din opt partii, doar două aflate la baza Masivului Postăvaru sunt funcţionale. La peste 1.500 de metri nu s-a putut schia din cauza rafalelor de 100 de km pe oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Un Crăciun ca în poveşti în staţiunea Predeal. Doar viscolul a mai tăiat puţin din elanul turiştilor