Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video S-a deschis sezonul sporturilor de iarnă. Cele mai cunoscute pârtii din ţară îşi aşteaptă turiştii. Preţul cartelelor ajung şi la 850 de lei

A început minivacanţa, aşa că mulţi români profită de aceste zile libere de la stat. Cine nu a plecat încă la distracţie, timpul nu e trecut. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 30.11.2023 , 08:50

Cele mai căutate staţiuni sunt cele care deschid sezonul sporturilor de iarnă, de exemplu la Azuga, unde se deschide Pârtia Sorica.  A nins suficient de mult la sfârşitul săptămânii trecute, a fost suficient de frig pentru ca instalaţiile de zăpadă artifcială să poată fi puse în funcţiune.

S-a deschis sezonul sporturilor de iarnă

Aici, o cartelă cu două puncte poate fi cumpărată cu 15 lei, iar cu 240 de puncte cu 840 de lei. Şi la Predeal, se deschid de astăzi cele trei pârtii din zona Clăbucet. Şi în Poiana Braşov, pe domeniul schiabil, toate pârtiile din zona superioară a Masivului Postăvaru sunt deschise practicanţilor sportului de iarnă.

Vezi și

De asemenea, s-ar putea schia şi în Poiana Braşov, pentru începători, pe pârtia Bradu şi Stadion. Aici, o cartelă cu 10 puncte costă 65 de lei, iar una 240 puncte costă 850 de lei. Sunt patru zile de vacanţă în care schiorii se pot bucura de pârtii numai bune pentru practicarea sporturilor de iarnă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » S-a deschis sezonul sporturilor de iarnă. Cele mai cunoscute pârtii din ţară îşi aşteaptă turiştii. Preţul cartelelor ajung şi la 850 de lei