Antena Meniu Search
x

Video Vacanţele all-inclusive în Bulgaria ar putea deveni o amintire pentru români. De ce vor hotelierii să renunţe la acest regim

Începând de anul viitor, unii hotelieri de la Marea Neagră ar putea să renunţe la pachetele all-inclusive. Experţii în domeniu spun însă că, pentru a fi competitivi pe piața turistică, aceştia trebuie să continue să ofere acest serviciu.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 07.10.2023, 12:57

Vezi și

Cristina Niţă, reporter Observator: Creşterea preţurilor la alimente, la energie electrică şi gaze i-au determinat pe mulţi din turism care au afaceri în Bulgaria să renunţe la regimul all-inclusive. Aceştia spun că le vor oferi turiştilor doar servicii de mic dejun şi cină.

Bulgarii iau exemplul grecilor şi vor să renunţe la all-inclusive

Alţi experţi spun că pentru a rămâne competitivi pe piaţa turistică, trebuie să furnizeze în continuare servicii all-inclusive.

De asemenea, turiştii care vor vizita litoralul bulgăresc, de vara viitoare, vor putea mânca cel puţin la prânz la terasele din staţiuni. Astfel, vor susţine şi terasele de acolo şi economia locală. Este unul din motivele pentru care şi grecii au respins all-inclusiv, pentru a susţine tavernele şi economia locală. Cert este că de vara viitoare, din cauza creşterii preţurilor la alimente, vacanţele cu până la 10%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Vacanţele all-inclusive în Bulgaria ar putea deveni o amintire pentru români. De ce vor hotelierii să renunţe la acest regim