Antena Meniu Search
x

Video Veste proastă pentru românii care vor să-şi facă vacanţa la bulgari, greci sau turci. Avertismentul MAE

Şi pentru că tot suntem în perioada concediilor, venim cu o informaţie utilă pentru cei care pleacă spre Bulgaria, Grecia sau Turcia. Înarmaţi-vă cu răbdare, căci aveţi de aşteptat la trecerea prin vămile din sudul ţării. 

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 13:29

Vezi și

La Giurgiu, de pildă, turiştii petrec şi trei ore la frontieră. Evident, fluxul mare de călători este de vină pentru cozile de maşini, dar şi restricţiile de circulaţie de la Podul Prieteniei, unde traficul se desfăşoare pe o singură bandă. 

În acest context, Ministerul Afacerilor Externe vine cu recomandari importante. Folosiţi toate punctele vamale deschise circulaţiei din Bulgaria, pentru a evita timpii mari petrecuţi la graniţă. De asemenea, asiguraţi-vă că aveţi suficient combustibil, apă şi alimente, pentru situaţia în care aveţi mai mult de aşteptat. Pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe găsiţi toate variantele pentru trecerea frontierei în ţara vecină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Veste proastă pentru românii care vor să-şi facă vacanţa la bulgari, greci sau turci. Avertismentul MAE