Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Vremea de la malul mării atrage tot mai mulți turiști. Restaurantele cu specific pescăresc pregătesc oferte speciale

Vremea de la malul mării numai bună pentru o escapadă. În plus, restaurantele cu specific pescăresc sunt şi ele deschise şi pregătesc oferte speciale pentru turişti.

De Andreea Filip la 25.09.2022, 11:07
Vezi și

Sunt zile perfecte pentru o vacanță la mare. Sunt hoteluri de 4 stele din stațiunea Mamaia deschise în tot timpul anului, care vin cu oferte foarte interesante de două nopți, plus una gratis, cu masaje de realaxare și tratamente anti-aging. În nordul stațiunii Mamaia sunt și restaurante unde bucătarii, pentru că este foarte cald și frumos afară, ies direct pe plajă și pun ceunul acolo.

În portul turistic Tomis terasele sunt deschise pe tot timpul anului, iar la prânz sunt mereu pline de turiști sau constănțeni care vor să se bucure de peisaj. Bărcile sunt pregătite pentru cei care vor o plimbare în larg. Tariful este de 130 de lei, pentru jumătate de oră.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Travel » Vremea de la malul mării atrage tot mai mulți turiști. Restaurantele cu specific pescăresc pregătesc oferte speciale

Breaking News

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de...

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de iarnă