12 concurenți se luptă astăzi în marea finală iUmor, sezonul 10, de la 20.30, la Antena 1

De Redactia Observator.
Publicat: 26.05.2021, 09:47.
Actualizat: 26.05.2021, 09:50

Cei 11 concurenți trimiși direct în finală de către cei de acasă și semifinalistul ales de jurați, care a primit o a doua șansă, se vor lupta astăzi, de la 20.30, la Antena 1, în marea finală a celui de-al zecelea sezon iUmor. 

Juraţii iUmor au o misiune dificilă în a stabili câştigătorul premiului de 20.000 de euro

Juraţii iUmor au o misiune dificilă în a stabili câştigătorul premiului de 20.000 de euro

Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația "Antena 1", în finală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține trei "Thumbs up", vor intra la votul publicului.

În cadrul finalei iUmor, difuzate în această seară, de la 20.30, la Antena 1, telespectatori vor putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Citește și:

Care sunt cei nouă câştigători iUmor de până acum

Astfel, astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, vor intra în marea finală iUmor Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștefania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz. Lor li se va adăuga Andrei Garici, cel care a reușit să ocupe ultimul loc în finală chiar în ultima etapă.

Câștigătorii iUmor de până acum sunt: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul II), Doina Teodoru (sezonul III), Ana Maria Caliţa (sezonul IV), Andrei Cojocaru (sezonul V), Irena Boclincă (sezonul VI), Mukinka (sezonul VII), Edi Vacariu (sezonul VIII) și Andrei Ungureanu (sezonul IX).

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.