Antena Meniu Search
x

Galerie foto Adda și Radu Bucălae, criză de râs în timpul performance-ului de la Te cunosc de undeva! "O să dau ruleta în judecată!"

Moment inedit în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine seară, de la 20:00, la Antena 1. ADDA și Radu Bucălae au adăugat performance-ului lor o criză de râs necontrolată, soldată chiar cu lacrimi. Jurații show-ului s-au amuzat copios, însă, au fost atenți și la detaliile din referință. Momentul integral realizat de ADDA și Radu Bucălae, nota primită de ei, dar și cum s-au descurcat celelalte șapte echipe, telespectatorii pot vedea mâine seară, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 26.05.2023, 14:31

Referința primită de la ruletă de ADDA și Radu Bucălae, hitul Lambada al trupei Kaoma le-a dat mari bătăi de cap celor doi artişti, încă de la antrenamente. „Eu o să dau ruleta în judecată. El e «strangulat» din nou, săracul“, a spus artista, iar colegul ei a adăugat: „Am venit din nou să încerc să-mi depăşesc și să nu reușesc nici în gala numărul nouă“. Ulterior, ADDA a mai precizat: „Este un moment greu, că nu e ușor ceea ce facem noi acolo. Doar că pare totul atât de ușor, încât o să spună lumea că n-am făcut nimic. Asta e frustrant, știi?!? Nu e ceva super demonstrativ, să zici: «Mamă, câte chestii au făcut ăștia»“.

Adda și Radu Bucălae s-au transformat în Loalwa Braz Vieira, interpreta celebrei piese „Lambada“, însă, au pornit cu stângul pe scena Te cunosc de undeva!. Iar asta pentru că încă din lift, Radu nu şi-a putut stăpâni o criză de râs. Cu lacrimi de râs, Radu şi ADDA au reuşit totuşi să ducă până la capăt performance-ul, iar jurata Andreea Bălan şi ceilalţi concurenţi le-au sărit în ajutor şi s-au alătura corpului de balet al emisiunii.

„Din lift mă rugam de el să nu mă mai facă să râd. Făcea glume îmbrăcat așa… cu vocea groasă și, efectiv, n-am mai putut… din lift râdeam“, a dezvăluit Adda, iar Radu Bucălae i-a cerut scuze: „Te rog să mă ierți“. „Mă uit numai la rochia lui Bucălae. (…). Deci, cum râdeai tu cu lacrimi și tu ai avut o disperare în ochi, genială! La un moment dat inspirai: «Hai, hai!». Acela mi s-a părut a fi spectacolul, de fapt, pentru voi. Așa că lăsați-mă să mă bucur de această dileală totală care m-a distrat maxim. Felicitări, felicitări! În sfârșit, am râs“, a mărturisit Mihai Petre, iar Cristi Iacob a subliniat: „Vă mulțumim în numele show-ului de entertainment Te cunosc de undeva!, nu al concursului Te cunosc de undeva!“.

Scenele amuzante din timpul prestației celor doi, notele primite de ei și ceilalți concurenți de la jurații emisiunii, telespectatorii le pot afla mâine seară, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Adda și Radu Bucălae, criză de râs în timpul performance-ului de la Te cunosc de undeva! "O să dau ruleta în judecată!"