Antena Meniu Search
x

America Express, 1 februarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, penalizate. Bruja, momente de panică pe podul de sticlă

În ediția de pe 1 februarie a emisiunii America Express de la Antena 1, concurenții au trecut printr-o probă periculoasă. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate, în timp ce Bruja a trecut prin momente de panică. Trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă și au primit o misiune emoționantă. Irina Fodor a dezvăluit care sunt regulile misiunii și ce trebuie să facă fiecare concurent, în ediția 12 a emisiunii.

de Redactia Observator

la 05.02.2023, 21:27

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, penalizate - Antena 1

Ultima zi din cel de-al treilea stage de la America Express a adus pentru cele trei echipe intrate în cursa pentru ultima șansă o serie de misiuni pline de adrenalină. La una dintre ele, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate, fiindcă nu au respectat toate regulile impuse. Bruja, în schimb, a avut parte de momente de panică.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate la proba podului de sticlă, în ediția 12 a emisiunii America Express, de la Antena 1 După ce au căutat toate piesele păpușii prin împrejurimi și au reușit s-o construiască, fiecare dintre cele trei echipe intrare la cursa pentru ultima șansă au pornit spre un anumit hotel ce are, la etajul 14, un imens pod de sticlă. Fiecare echipă a primit sarcina de a-și lua echipamentul special de protecție și de-a traversa podul, pentru a găsi ouăle aflate tocmai la capătul celălalt al impresionantei construcții.

Cele mai încântate de această misiune au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Nici nu bine s-au echipat, că cele două au și plecat pe pod, într-un ritm destul de alert. Totuși, ulterior, cele două au aflat că primesc cinci minute de penalizare pentru faptul că nu au mers încet, ci au alergat.

„E prima oară când nu regret, senzația a fost prea tare”, au zis concurentele, încântate de senzațiile trăite.

Pe acelaşi subiect

Momente de panică pentru Bruja

Nu la fel de plăcută a fost experiența pentru Joaquin Bonilla. Apoi, mai târziu, când au ajuns la locație și Bruja și Pufeh și au descoperit ce au de făcut, cei doi au avut parte de un moment de panică.

„Am început să râd de panică”, a zis Pufeh, în ediția 12 a emisiunii America Express, din data de 1 februarie 2023.

Bruja a refuzat că meargă pe pod, așa că singurul care a făcut asta a fost Pufeh. Concurentul și-a făcut curaj și, de dragul misiunii, a pornit la drum.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » America Express, 1 februarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, penalizate. Bruja, momente de panică pe podul de sticlă