Antena Meniu Search
x

Video America Express, 19 februarie 2023. "Misiune imposibilă" în stil mayaș pentru concurenți

Duminică, în noul episod din America Express, concurenții au fost nevoiți să treacă o probă care le-a testat limitele fizice: au avut de cărat sacoșe cu sol fertil în stilul tradițional mayaș. Momentul s-a transformat rapid într-o "misiune imposibilă", scrie A1.ro.

de Redactia Observator

la 19.02.2023, 21:44

Vezi și

În noul episod de duminică, concurenții au fost nevoiți să îi ajute pe fermieri să planteze copaci aflați pe cale de dispariție, dar în stilul tradiționat mayaș. Pentru a putea planta arborii, concurenții au avut de cărat sol fertil în niște sacoșe prinse de cap, în stilul tradițional mayaș.

Presiunea probei dar și miza de la final a stârnit, din nou, discuții în contradictoriu între membrii echipelor, iar tehnica pe care au avut-o de executat le-a pus multora bătăi de cap, la propriu. „Nu puteam să mă mai ridic de jos”, a mărturisit Andreea Bălan, după ce și-a prins sacul. „Îmi cade capul, ești nebun?! (...) Știi cum mă simt? Ca la jug!”, a adăugat și coechipiera ei.

Și Bie a avut probleme la această probă, iar provocarea a stârnit, din noi, discuții în contradictoriu între ea și mama ei. „Băi patroane! Vreau să văd dacă tu poți!”, a spus ea, la un moment dat, indignată. „Era misiune imposibilă, este misiune dedicată nervilor”, a mai adăugat Bie.

Vezi mai multe momente din America Express pe A1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » America Express, 19 februarie 2023. "Misiune imposibilă" în stil mayaș pentru concurenți