Antena Meniu Search
x

Video America Express, 20 februarie 2023. Echipa care a câştigat imunitatea şi a primit biletul spre Columbia

America Express îşi poartă echipele mai departe, pe Drumul Aurului, la Antena 1, unde probele şi surprizele întâlnite în cale nu încetează să îi uimească pe concurenţi. În ediția cu numărul 22 din America Express, difuzată luni, 20 februarie 2023, echipele au scos toate "armele" din dotare pentru a câștiga imunitatea, în ultima etapă din Guatemala, şi să își asigure astfel biletul spre următoarea destinație.

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 22:57

Vezi și

America Express continuă! Şi nu oricum, ci cu emoţii, răsturnări de situaţie şi lupte aproge pentru a câştiga. Miza uriaşă - prima imunitate din ultima etapă din Guatemala - i-a determinat pe concurenți să își întreacă din nou limitele. Cele şapte echipe rămase în joc au trăit la intensitate maximă fiecare moment, în ediţia de luni, 20 februarie 2023. Mai ales că la orizont era cel mai râvnit premiu de pe Drumul Aurului: biletul spre următoarea etapă. Astfel, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor nu a obţinut doar imunitatea, ci și-a asigurat și biletele pentru următorarea destinaţie de pe hartă: Columbia.

Cine a câștigat imunitatea la America Express

Cursa pentru prima imunitate din ultima etapă din Guatemala i-a epuizat pe concurenți. Pe fondul presiunii imense, aceștia s-au confruntat cu emoții pe măsură. Cursa nebună le-a pus la pus la încercare atenția la detalii, dar și răbdarea. Concurenții au fost nevoiți să să circule cu celebrele chicken bus sau cu o mașină în culorile steagului guatemalez, apoi să învețe culorile în limba mayașă. Apoi a venit și rândul lor să le prezinte localnicilor o parte din tradițiile românești.

Cine a câştigat imunitatea la America Express, luni, 20 februarie 2023. Prima echipă care dus misiunile la bun sfârșit și a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Astfel, ele sunt primele care și-au asigurat biletul către Columbia, ultima țară de pe Drumul Aurului după Mexic şi Guatemala. Momentul a fost extrem de special: au câștigat prima lor imunitate chiar în ziua în care Andreea Bălan și-a sărbătorit aniversarea. Podiumul a fost completat de Bie și mama ei, Mickey, apoi de Cătălin Scărlătescu și Doina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » America Express, 20 februarie 2023. Echipa care a câştigat imunitatea şi a primit biletul spre Columbia