Antena Meniu Search
x

Video America Express, 21 martie. Provocări neaşteptate pe Drumul Aurului

Săptămâna mega finalei America Express continuă pe Drumul Aurului. După ce aseară cele trei echipe rămase în competiţie au dat startul carnavalului în Barranquilla şi au încercat să facă rost de bugetul necesar organizării propriei parade, în această seară vor da proba supremă a forţei de convingere, pentru că succesul unui carnaval se măsoară în numărul participanţilor. Seara va continua cu prima dintre cele trei curse la capătul cărora Irina pune în joc cuferele rezervate echipei care ajunge pe ultimul loc.

de Redactia Observator

la 21.03.2023, 08:24

Vezi și

Aseară, pe Drumul aurului, cele trei echipe rămase în competiția America Express au dat startul carnavalului în Barranquilla, orașul unde se desfășoară al doilea cel mai mare eveniment de acest gen din lume. Îmbrăcați în costume populare românești, concurenții și-au folosit spiritul antreprenorial, dar și talentele artistice pentru a face rost de bugetul necesar organizării propriei parade inspirate de carnavalul din Barranquilla. 

Dar punctul culminant al misiunii de amploare urmează în această seară. Sub soarele arzător din Barranquilla, echipele vor da proba supremă a forței de convingere, pentru că succesul unui carnaval se măsoară în numărul participanților. Așadar, concurenții vor fi nevoiți să-și alcătuiască propriile trupe de dansatori, convingând localnicii în timp record să-i urmeze în aventura lor. 

Va fi o explozie de culoare, muzică, dansuri, costume extravangante. Dar și multă presiune și emoții, pentru că la finalul acestei întreceri, echipa câștigătoare va obține un mega-avantaj. Seara va continua cu prima dintre cele trei curse la capătul cărora Irina pune în joc cuferele rezervate echipei care ajunge pe ultimul loc. 

Este vorba despre cutiile care ascund cea mai mare amenințare de pe Drumul aurului: vulturul roșu. Totemul va trimite acasă o echipă, de aceea concurenții trebuie să facă tot ce le stă în putință pentru a nu ajunge ultimii la Irina. 

Așadar, numărătoarea inversă spre eliminarea de dinaintea luptei finale începe în această seară la America Express, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » America Express, 21 martie. Provocări neaşteptate pe Drumul Aurului