Antena Meniu Search
x

America Express, 24 martie 2023. După două luni de aventură, duminică aflăm câştigătorii

America Express ajunge dumincă la final. Drumul Aurului a adus provocări nu doar pentru concurenţi, ci şi pentru cei din spatele camerelor de filmat. Timp de două luni, echipa de producție care a realizat acest reality show a trecut şi ea, alături de concurenţi, prin răceli, enterocolite sau alergii grave. După două luni de aventură America Express îşi desemnează duminică, 26 martie - de la ora 20.00, câştigătorii, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 15:17

Vezi și

Drumul Aurului ajunge duminica aceasta la final. Parcursul lui a adus provocări nu doar pentru concurenți, ci și pentru cei din spatele camerelor de filmat. Timp de două luni, echipa de producție care a realizat acest reality show a trecut și ea prin diferite situații medicale. De la răceli la enterocolite, în cel de-al cincilea sezon American Express s-au folosit perfuzii în exces.

Irina Fodor, prezentatoarea show-ului s-a confruntat și ea cu o situație medicală neașteptată. O alergie solară severă a necesitat intervenția imediată a medicului și un tratament pe măsură. "Am crezut că o să o potolesc din două creme şi o pastilă, dar nu a fost aşa. S-a tot întins, s-a tot întins pe mâini, pe gât, pe picioare, în tălpi, în palme şi nu se mai opreau. Am dat cu limba în cerul gurii şi am simţit bubiţe. Dacă şi pe interior sunt cum sunt pe exterior ceva e în neregulă", a spus Irina Fodor.

După două luni de aventură prin Mexic, Guatemala și Columbia, America Express își desemnează în această săptămână căștigătorii. Marea Finală se joacă duminică, 26 marte, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » America Express, 24 martie 2023. După două luni de aventură, duminică aflăm câştigătorii