Antena Meniu Search
x

Video America Express, 26 februarie 2023. Puya și Melinda, clipe de panică după o "misiune imposibilă". Ce a păţit cameramanul lor

America Express îşi poartă echipele mai departe, pe Drumul Aurului, la Antena 1, unde probele şi surprizele întâlnite în cale nu încetează să îi uimească pe concurenţi. În ediția cu numărul 25 din America Express, difuzată duminică, 26 februarie 2023, echipele au ajuns în Bogota, capitala Columbiei. Ziua a început cu o misiune ce părea imposibilă, iar Puya și Melinda au trecut prin clipe de panică, văzând ce a pățit cameramanul lor.

de Redactia Observator

la 26.02.2023, 21:44

Vezi și

America Express continuă cu aventuri nebănuite pentru echipele de concurenți rămase în cursa de pe Drumul Aurului. În ediția cu numărul 25 a emisiunii, aceștia s-au întâlnit în zori cu Irina Fodor, care le-a transmis ce surprize le-a pregătit capitala Columbiei, Bogota. Dar înainte să poată porni în noua aventură, concurenții au petrecut într-un autobuz Chivas. Şi nu oricum! Totul, în timp ce aveau de rezolvat o misiune aparent imposibilă.

"Misiune imposibilă" la America Express

„Am să vă spun ceea ce urmează să vi se întâmple. Nu ați văzut prea bine Bogota și îmi pare rău, așa că o să plecați cu un autobuz care se numește Chivas. Înseamnă că este un autobuz de petrecere și de petrecăreți. În fiecare țară am început cu o petrecere, cu muzică și dans, așa vom începe și aici. În timp ce petreceți o să vedeți și Bogota, din autobuz. Va trebui să coborâți din acest autobuz într-o anumită ordine. Cei care au au răspuns cel mai bine vor coborî la prima, vor avea mai mult timp să facă misiunea și să plece la următoarea misiune. În autobuz veți mai primi o misiune și va trebui s-o faceți în ritm de petrecere”, a spus Irina Fodor.

Odată urcați în Chivas, concurenții au avut de memorat un exercițiu de dicție în limba spaniolă. Și, ca misiunea să devină şi mai dificilă, în autobuz a început o petrecere de zile mari, cu multă gălăgie. „Unul cânta, unul urla”, „Dădeau băieții în tobă mult și tare de tot”, „Nu mai auzeam cu urechea dreaptă!”, „Nu știai ce e acolo, n-am înțeles nimic”. Sunt doar o parte din reacțiile concurenților în timpul misiunii din Chivas, autobuzul petrecăreţilor.

Clipe de panică pentru Puya și Melinda. Ce a pățit cameramanul lor, la America Express

Tot în ediția de duminică a emisiunii America Express, de la Antena 1, echipa formată din Puya și Melinda a trecut prin momente dificile. Concurenții au coborât din Chivas și mergeau pe stradă atunci când ceva neașteptat s-a întâmplat. Cameramanul echipei s-a împiedicat și a căzut, lovindu-se destul de tare la o mână. „Vai, ți-ai rupt-o?”, l-a întrebat, îngrijorat, Puya.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » America Express, 26 februarie 2023. Puya și Melinda, clipe de panică după o "misiune imposibilă". Ce a păţit cameramanul lor