Antena Meniu Search
x

Video America Express, 8 februarie 2023. Fraţii Gavril, ceartă pe bani cu un taximetrist: "Să nu aibă vreun pistol la el"

America Express, 8 februarie 2023. Ediţia de miercuri a emisiunii de la Antena 1, care poartă echipele pe Drumul Aurului, i-a surprins într-un moment tensionat pe Jean Gavril și fratele său, Dinu. Cei doi au avut parte de un conflict, în timpul cursei pentru ultima șansă. Unde s-a ajuns dintr-o neînţelegere cu un taximetrist.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 22:53

Vezi și

America Express revine cu o nouă ediţie palpitantă, miercuri, 8 februarie 2023. După ce s-au "duelat" la proba cu sosul tabasco, echipele de concurenţi au pornit către prima destinație din cursa pentru ultima șansă. Bie și Mikey, frații Gavrilă și Scărlătescu și Doina s-au grăbit la autostop, însă norocul nu a ţinut cu toţi. Jean Gavril și fratele său, Dinu, au avut parte de clipe tensionate după o neînțelegere cu şoferul unei maşini.

Aventură la America Express pentru Jean și Dinu Gavril. "Să nu aibă vreun pistol la el"

Jean Gavril şi Dinu nu s-au înţeles aşa cum au crezut cu taximetristul pe care l-au "convins" să-i ducă la următoarea misiune. Acesta nu a înțeles că cei doi concurenţi nu au de fapt bani să-l plătească, lucru care a pornit un întreg concflict. Ba mai mult, la un moment dat, bărbatul a oprit mașina şi le-a explicat fraţilor Gavril că de acolo îi va lua altcineva.

La finalul cursei, bărbatul le-a cerut 300 de pesos, ca să achite prețul drumului. Între timp, a mai apărut în peisaj un barbat care intermedia conversația, dar pentru că nu s-au înțeles, concurenţii America Express au plecat. „Faptul că ne cerea bani, mi se rupea. Și dacă se dădea jos, ce să-mi facă? Era un pișpirel. Frica mea era doar să nu aibă vreun cuțit, vreun pistol la el. Atunci era o problemă”, au spuns frații Gavril.

În lipsă de alternative, fraţii Gavril au luat-o la pas și în scurt timp au reușit să găsească o nouă mașină. Însă aici s-au lovit de un alt ghinion: nu aveau loc toți. Cu toate acestea, Dinu a venit cu o idee salvatoare: l-a întrebat pe șofer dacă o poate lăsa pe soția lui să îl aștepte puțin acolo. Jean, însă, a încercat să îl aducă cu picioarele pe pământ, explicându-i că el nu știe cum e să fie căsătorit. „Un sfat de la fratele tău mai mare: să nu-ți lași niciodată nevasta pentru unu care îți bate la geam și zice: du-mă până acolo”, a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » TV » America Express, 8 februarie 2023. Fraţii Gavril, ceartă pe bani cu un taximetrist: "Să nu aibă vreun pistol la el"