Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video America Express. Concurenţii au pornit în aventura vieţii lor, pe Drumul Soarelui. Se vor lupta pentru amuleta de 30.000 de euro și titlul de câștigători

Concurenții America Express şi-au dat întâlnire la aeroport şi au pornit spre aventura vieții lor! În total 9 perechi de vedete şi-au făcut bagajele pentru a pleca la capătul lumii.

de Redactia Observator

la 25.05.2023 , 08:07

Cântăreaţa Cleopatra Stratan a pornit în aventura vieţii alături de soţul ei, Edward Sanda. La fel şi Sânziana Negru şi Laura Giurcanu, două dive digitale, care visează la o experienţă intensă. 

Cu bagajele pregătite au fost şi comedianţii Ionuț Rusu și George Tănase, dar şi Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineaţă, care va pleca la drum alături de Sonia Simionov, jurnalistă de război tot din echipa Observator. 

America Express: Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina

Vezi și

Pe lista aventurierilor au intrat şi fraţii Alexia şi Aris Eram, pentru care va fi o provocare nu numai concursul în sine, ci şi faptul că vor sta mereu împreună, lucru de care spun că s-au dezobişnuit. Dacă Romică Țociu îl va avea alături pe fiul său Cătălin, artista Giulia Anghelescu va face pereche cu soţul său, Vlad Huidu, iar Iulia Albu merge în această aventură cu iubitul ei Mike. Actriţa Ada Galeş care va fi însoţită chiar de mama sa, scriitoarea Antoneta Galeş. 

Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » TV » America Express. Concurenţii au pornit în aventura vieţii lor, pe Drumul Soarelui. Se vor lupta pentru amuleta de 30.000 de euro și titlul de câștigători