Antena Meniu Search
x

Galerie foto America Express. Concurenții se confruntă cu cea mai grea probă a "delicateselor" culinare nedorite

Frig, ploaie și...un mic dejun de groază! Asta îi așteaptă pe concurenții America Express la începutul celei de-a opta etape a competiției. În seara aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1, prima probă a noii etape din Columbia se va dovedi o piatră de încercare pentru cele 5 echipe rămase pe Drumul aurului.

de Redactia Observator

la 05.03.2023, 10:18

După mai bine de 3.000 de kilometri parcurși în spectaculosul reality show, cursa din Columbia devine din ce în ce mai solicitantă. ”Sincer să fiu chiar nu mi-am imaginat că voi ajunge în această etapă. Sunt și mândru de mine, și un pic obosit. Dar mai mult mândru decât obosit”, a declarat Puya. ”E o cursă foarte grea. Începem să ne resimțim un pic”, a spus Jean Gavril. ”Suntem cu energia pe la 60%. Iar ploaia și frigul îți iau și ele din energie”, a mărturisit Cătălin Bordea.

În această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, concurenții America Express încep explorarea unei regiuni fascinante din Columbia: Santander. Iar primul pas pentru a o cunoaște este gastronomia locală, care ascunde multe provocări pentru stomacuri tari. Astfel, cele 5 echipe vor descoperi chiar la începutul unei noi zile micul dejun preferat în vechime de șamani. Urmează cea mai grea probă a ”delicateselor” culinare nedorite. ”Columbienii de aici cred că temperamentul lor este o expresie a ceea ce mănâncă. Iar acest mic dejun special este menit să le ofere toată energia și puterea necesare pentru a face față unei zile grele. O sursă consistentă de... energie vie!” este anunțul Irinei Fodor care i-a speriat pe concurenți. ”Nici nu mă gândesc că n-o să fie ceva scârbos și urât mirositor”, a fost reacția lui Puya. ”Niciodată nu mănânc așa ceva. Niciodată!”, a decretat Dinu Gavril la dezvelirea bolurilor în care se afla masa de dimineață pe care echipele de la America Express nu o vor uita niciodată. ”Oricât de curajos aș fi – și nu mi-e neapărat scârbă când văd anumite lucruri – totuși, proba asta mi s-a părut grea”, a comentat Jean Gavril. ”Doamne ferește! Mi s-a făcut rău instant”, a spus Nelu Cortea. Ce sursă de energie vie le-a pregătit Irina pentru a avea forța necesară în competiție telespectatorii vor descoperi în seara aceasta, de la ora 20:00.

Se anunță, așadar, cel mai dur început al unei curse la capătul căreia echipele situate pe primele trei locuri se califică la jocul pentru amuletă și Joker. Dar acesta este doar începutul! Întrecerea continuă cu diverse misiuni prin care concurenții explorează deliciile culinare considerate atât de hrănitoare în Santander. Pe tot parcursul cursei, echipele se izbesc de cele mai respingătoare surprize calorice, resimțind din plin... gustul greu al luptei devenite din ce în ce mai dificile.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și fratele lui, Dinu sunt concurenții care au rămas pe Drumul aurului în competiția pentru premiul de 30.000 de euro și mult râvnitul titlu de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România. Cum vor face față meselor greu de digerat din acest început de etapă, cine se califică la jocul de amuletă și Joker și ce echipă câștigă un avantaj fabulos oferit de Joker telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

De unde vă faceţi cel mai des aprovizionarea cu verdeţuri şi legume?

Observator » TV » America Express. Concurenții se confruntă cu cea mai grea probă a "delicateselor" culinare nedorite