Antena Meniu Search
x

Video Aventura Asia Express a început. Cum au fost primiţi concurenţii în prima ţară de pe traseul pe Drumul Împăraţilor

Asia Express continuă! Drumul Împăraţilor este provocarea pe care o vor avea cele 9 cupluri de vedete în cea mai tare aventură a vieţii lor. Călătoria a început cu o petrecere în autobuzul Asia Express, transformat în sală de dans. După distracţie, începe greul! Iată cum au fost primiţi concurenţii în prima ţară de pe traseu.

de Redactia Observator

la 23.05.2021, 21:32

Vezi și

Orice călătorie începe cu un pas. Prima destinaţie din Drumul Împăraţilor - Turcia. Aventura a început în Bucureşti - Piaţa Revoluţiei. Pe lângă umor şi speranţe, concurenţii au îndesat în bagaje şi multă răbdare. Îi aşteaptă două luni pline de provocări, în cea mai dură competiţie de aventură din România.

Cosmin Natanticu și soția lui Eliza: ”Ne plângem de milă că nu știm în ce ne băgăm. Acum ne dam seama. N-am mâncat nimic de trei zile, nu am dormit”.

Adriana Trandafir e mai optimistă. A pornit la drum cu multă încredere şi fără prejudecăţi. ”Sunt foarte emoționată, va fi cea mai andurantă și grozavă experienta împreună cu fiica mea, cred că o să avem multe de trăit, de povestit, de descoperit”

Surorile Buble mizează pe amuletele luate din Bucureşti. Şi un ajutor de sus. De foarte Sus.

Pe acelaşi subiect

Toţi concurenţii sunt nerăbdători să audă - începe Asia Express.

Connect-R: ”Drumul asta e să ne cunoastem mai bine, sa ne descoperim puterile”.

Lorelei: ”Am 5 bagaje. Unul la mine, unul pentru autocar, unul acolo. Haine, bijuterii, cosmetice, steamer de haine, uscator de par o să am nevoie. Cum sa merg cu hainele așa pe drum, cine mă mai ia la ocazie?”

Experienţa va fi o victorie pentru fiecare, indiferent cine va ajunge la final.

Mihai Petre: ”O să fie interesant, o să învățăm mult despre noi”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Aventura Asia Express a început. Cum au fost primiţi concurenţii în prima ţară de pe traseul pe Drumul Împăraţilor