Antena Meniu Search
x

Video Cel mai înalt om din lume, în vizită la Chefi la cuțite. Show-ul culinar își menține supremația în topul audiențelor

Ieri seară, la Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a întrerupt șirul victoriilor lui Sorin Bontea, bucurându-se de succesul înregistrat la întrecerea pentru amuletă jurizată de Nico. În această seară, Chefii vin la Antena 1 cu o ediție de excepție: deținătorul recordului de cea mai înaltă persoană din lume, Sultan Kösen, se întâlnește cu jurații în platoul show-ului culinar.

de Redactia Observator

la 26.04.2023, 20:50

Vezi și

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:30 – 23:29, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 9.5 puncte de rating și o cotă de piață de 29.1%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5 puncte de rating și o cotă de piață de 15.3%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8.5 puncte de rating și 21.8% cotă de piață, Pro TV situându-se pe locul secund, cu 5.4 puncte de rating și 13.8% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 7.6 puncte de rating și 19.6% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6.2 puncte de rating și 15.9% cotă de piață. În minutul de aur 22:06, emisiunea a fost urmărită de peste 1,8 milioane de telespectatori.

Aseară, la jocul pentru amuletă, ocupantul celui de-al patrulea banc de lucru a fost Ciobi, fostul concurent de la Chefi la cuțite care a stârnit unul dintre cele mai mari conflicte între jurați din istoria show-ului culinar. De data aceasta, conflictul s-a păstrat între farfurii, în numele unei amulete cu un avantaj puternic: "Îi poți lua pe ceilalți doi Chefi să lucreze pentru tine și echipa ta 30 de minute din timpul unei probe". După jurizarea făcută de Nico, amuleta i-a revenit lui Cătălin Scărlătescu.

În această seară, Chefii vor trăi momente inedite, primind cele mai neașteptate vizite. Deși calendaristic suntem departe de sărbătoarea Crăciunului, Moșul, tocmai pentru că este în timpul lui liber, a decis să facă un popas la show-ul lui culinar preferat și să le aducă în dar juraților niște farfurii preparate cu ajutoarele lui de nădejde, spiridușii. Ce le-a pregătit Moș Crăciun celor trei jurați telespectatorii vor descoperi în ediția de diseară.

Tot atunci, jurații se întâlnesc cu cel mai înalt om din lume: Sultan Kösen vine din Turcia, măsoară 2,51 metri înălțime și este recunoscut de Guiness World Records drept cea mai înaltă persoană din lume. "Ai ocazia unei astfel de întâlniri o dată în viață!", a exclamat uluit Chef Sorin Bontea, la vederea oaspetelui care le-a povestit cum este să privească lumea de sus. Înălțimea sa îi aduce numeroase provocări în viața de zi cu zi. "Când mă duc la un hotel, am o problemă cu patul. Nu pot să urc cu liftul. Am avut probleme și în avion, în mașini", și-a început povestea Sultan. "Baia mea de acasă e cât o cameră. În multe locuri, iau candelabrele cu mine", a adăugat el cu umor. Cum trăiește cel mai înalt om din lume și care au fost curiozitățile Chef-ilor telespectatorii vor afla în această seară, la Antena 1.

Pe acelaşi subiect

La jocul pentru amuletă, Chefii vor avea o miză grea: a doua bombă, care conține mai multe amulete, este pusă în joc! Adversarul lor va fi, de data aceasta, Nicolai Tand, iar invitata la degustare este actrița Adriana Trandafir, pentru care alegerea farfuriei câștigătoare nu va fi deloc o decizie ușoară. Toate momentele de excepție vor putea fi urmărite în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 25 aprilie 2023

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Cel mai înalt om din lume, în vizită la Chefi la cuțite. Show-ul culinar își menține supremația în topul audiențelor