Antena Meniu Search
x

Galerie foto Chef Cătălin Petrescu, vizită inedită la Chefi la cuțite. O reţetă favorită a lui Robert De Niro, pe masa celor trei chefi

Duminică, de la ora 20.00, Chefi la cuțite se întoarce cu o nouă rundă de degustări pe nevăzute și o nouă confruntare pentru mult râvnitele amulete. Chefii Scărlatescu, Dumitrescu și Bontea vor reinterpreta într-un mod spectaculos un preparat simplu, tradițional și îndrăgit, pentru a-l impresiona pe juratul invitat, chef Nicolai Tand.

de Redactia Observator

la 04.04.2021, 09:33

  • De la ora 20.00, la Chefi la cuțite, o nouă rundă de degustări

Căutarea continuă în ediția 16 a cooking show-ului de la Antena 1 cu farfurii deosebite și bucătari inventivi. Concurenți de toate vârstele şi cu povești de viață captivante le vor găti celor trei chefi preparate menite să le trezească fie amintirile copilăriei, fie o serie nouă de curiozități. Printre ei se numără și antreprenoarea Claudia Cristescu, care vine să gătească pentru Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu una dintre rețetele favorite ale lui Robert De Niro. Cum a ajuns să gătească pentru celebrul actor, aceasta va povesti duminică seară, în cadrul unui nou episod Chefi la cuțite.

Surpriza ediției din 4 aprilie va fi chef Cătălin Petrescu. Acesta vine hotărât să le aducă chefilor un pic din gustul Asia Express. Delicatese japoneze umplute cu greieri, scorpioni, lăcuste sau viermi de mătase fac parte din meniul pe care acesta urmează să îl servească chefilor. Care va fi reacția lor, dacă vor îndrăzni sau nu să guste din farfurii, rămâne de văzut duminică seara, după Observator, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Chef Cătălin Petrescu, vizită inedită la Chefi la cuțite. O reţetă favorită a lui Robert De Niro, pe masa celor trei chefi