Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta. Răzvan Simion a dat verdictul. Ce le-a zis juraților

După ce a degustat farfuriile, Răzvan Simion a decis cine a câștigat amuleta, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 22:15

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta. Răzvan Simion a dat verdictul. Ce le-a zis juraților
- Antena 1

În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1, Răzvan Simion a fost invitatul special care a degustat farfuriile și a decis cine a câștigat amuleta ce permite deținătorului ei să oblige echipele adverse să renunțe la comunicarea verbală.

Răzvan Simion a anunțat cine a câștigat amuleta în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 12 aprilie 2023, la Antena 1

Cătălin Rizea a ales să pregătească o rețetă de doradă cu piure, legume si ananas, Florin Dumitrescu a pregătit paella cu crap, Sorin Bontea a făcut calcan cu supă de ciuperci, iar Cătălin Scărlătescu a ales să facă lup de mare cu legume tempura și sushi.

„A cam desființat toate farfuriile. A dat în toate! Cu mine și Scărlătescu a dat de pământ”, a zis Florin Dumitrescu, văzând ce observații face invitatul special al acestei ediții. „Uite așa ne-a perpelit”, a completat Cătălin. „Mi-au zis să nu mănânc fiindcă mi-au pregătit colegii mei patru farfurii. De unde, că de aici mă duc la șaormerie”, a zis Răzvan Simion la final.

După ce a luat marea decizie, acesta și-a făcut apariția în platou alături de Gina Pistol și chefii au așteptat cu sufletul la gură verdictul. Amuleta a fost câștigată de farfuria cu calcan, adică cea pregătită de Sorin Bontea. Bucuria a fost mare atunci când a fost anunțat verdictul.

„S-a deschis carapacea, gata!”, a zis câștigătorul, fericit că în sfârșit a început să aibă din nou noroc. Odată ajunși în culise, Răzvan Simion a descoperit câte amulete au chefii până acum, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » TV » Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta. Răzvan Simion a dat verdictul. Ce le-a zis juraților