Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite 12 iunie 2023. Musafirul "surpriză" care a dat buzna în platou. "Doamne, Dumnezeule!"

Chefi la cuţite 12 iunie 2023. Ediția cu numărul 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite, difuzată luni seară la Antena 1, a venit cu noi surprize şi un moment inedit, surprins în platoul de filmare. Chiar înainte ca Gina Pistol să anunțe proba, un musafir nepoftit a dat buzna printre concurenţi, iar cu toţii au rămas cu gura căscată.

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 22:45

Vezi și

Chefi la cuţite 12 iunie 2023. Potrivit a1.ro, un musafir nepoftit a pătruns în bucătăria Chefi la cuțite. Echipele, Gina Pistol și chefii au fost uimiți de prezența unui mic "prieten", care s-a decis să-i viziteze în fugă. Camerele de filmat au surprins momentul de-a dreptul savuros. Era vorba despre o pisicuţă gri, care a intrat pe platoul de filmare Chefi la cuţite.

Chefi la cuţite 12 iunie 2023. O pisică gri a intrat pe platoul de filmare

„Mâțule! Tu de unde ești, mă?!”, a fost replica lui chef Florin Dumitrescu„Bine că nu este neagră”, a adăugat prezentatoarea TV. „Nu știu de unde a apărut. E prima oară când vedem pisică în atâția ani”, a mai mărturisit chef Sorin Bontea„Doamne, Dumnezeule!”, a fost replica lui chef Cătălin Scărlătescu.

La scurt timp de la „vizita” pisicii în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite, Gina Pistol a dat o veste complet neașteptată despre probă. Toți au amuțit la anunțul făcut de prezentatoarea TV, iar spiritele s-au încins odată cu venirea roții. „11 straturi. Fiecare dintre voi, cei trei chefi, veți trage la roată de trei ori pe rând. Pe farfurie puneți ce vreți voi, dar eu trebuie să văd acolo 11 straturi. Astăzi ne încântă cu prezența actorii care fac parte din distribuția Lia”, a spus Gina Pistol.

Chef Florin Dumitrescu a tras la roată curry, anșoa și kiwi în timp ce chef Cătălin Scărlătescu a primit provocarea de a găti cu anșoa, papaya și varză murată. Chef Sorin Bontea a primit de la roată foie gras, varză murată și curry. „Va fi horror!”, s-a auzit din platou. Chef Sorin Bontea a încercat să apeleze la „puterile sale” de telekinezie, însă nu a fost norocos de data aceasta. „Dau cu roata de pământ!”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Vezi ediții integrale din noul sezon Chefi la cuţite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » TV » Chefi la cuţite 12 iunie 2023. Musafirul "surpriză" care a dat buzna în platou. "Doamne, Dumnezeule!"