Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 19 aprilie 2023. Florin Boldor i-a uimit pe chefi cu sinceritatea: ''Spărgeam conturi, chiar şi al primarului''

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2023. Un alt concurent i-a uimit pe juraţi nu doar cu farfuria, ci şi cu povestea de viaţă. Florin Boldor are 18 ani, vine din Arad și este bucătar de meserie. Acesta s-a prezentat în ediția 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite cu un preparat asiatic. 

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 22:24

Vezi și

În ediția 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 19 aprilie 2023, Florin Boldor a dezvăluit că bucătăria a fost mereu cea mai mare pasiune. De asemenea, concurentul le-a mărturisit chefilor ce făcea ca să câștige bani.

''De la 14 ani am fost practicant, după am evoluat încet. M-am dus dintr-un restaurant în altul. Am lucrat la 4 restaurante. (...) Am lucrat de la 12-13 ani, am fost nevoit. La 14 ani m-am mutat singur de acasă. Mă trezeam la 3 dimineața și munceam. Părinții mei au divorțat când aveam eu 14 ani. Am mai făcut bani și din altceva. Spărgeam conturi de Facebook, chiar și al primarului. Nu mă mai ocup cu chestii de astea, am fost la Poliție. M-am făcut băiat cuminte'', a spus concurentul.

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu și-au dorit să afle mai multe detalii despre el: ''Lucrez la o firmă de catering, le facem de mâncare copiilor la grădiniță'', a povestit Florin despre meseria lui.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Vezi mai multe momente din Chefi la Cuţite pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » TV » Chefi la cuţite, 19 aprilie 2023. Florin Boldor i-a uimit pe chefi cu sinceritatea: ''Spărgeam conturi, chiar şi al primarului''