Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 3 aprilie 2023. Chef Scărlătescu a rămas cu gura căscată când i-a văzut pe Melinda și Puya. ''Să nu dați din casă!''

Puya și Melinda, concurenții de la America Express, au venit să facă spectacol şi la Chefi la cuţite, show-ul culinar care poate fi urmărit pe Antena 1. În ediția 4, din sezonul 11, de pe 3 aprilie 2023, aceştia au venit pentru a-i face o surpriză de proporţii lui Cătălin Scărlătescu. 

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 22:49

Vezi și

Aşa cum ne-au învăţat de la America Express, Puya şi Melinda au intrat şi în bucătăria Chefi la cuţite cu multă voie bună. În timp ce găteau, cei doi au fost puşi pe glume. Preparatul pe care l-au pregătit este unul extrem de căutat şi plăcut de români: chifteluțe marinate cu piure de cartofi.

Puya şi Melinda au vrut să îl surprindă pe chef Cătălin Scărlătescu, colegul lor de pe Drumul Aurului, cu o rețetă românească. ''Sunt ultima generație de pionier. La noi se făcea ciorbă din gheare de pui. Nu exista să ai figuri la mâncare'', a spus Puya.

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au rămas uimiţi când au văzut cine a fost de fapt în spatele preparatului. Cătălin Scărlătescu a vrut să facă o glumă legată de perioada în care se luptau cot la cot în cursa America Express. ''Să nu dați din casă!'', le-a spus acesta. 

Chef Sorin Bontea a simţit că are mingea ridicată la fileu, aşa că a plusat: ''Să vi-l spun pe Scărlătescu. De fapt, cred că-i de bine. Au mai fost și alții pe aici, tot din America Express, doar pe voi v-a îmbrățișat.''

După ce au primit cuțitul de argint al prieteniei, Melinda și Puya au mers în culise alături de cei trei chefi unde au povestit despre aventura din America Express.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Mai multe momente din Chefi la cuţite puteţi vedea pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că va intra România în Schengen şi cu graniţele terestre până la finalul anului?

Observator » TV » Chefi la cuţite, 3 aprilie 2023. Chef Scărlătescu a rămas cu gura căscată când i-a văzut pe Melinda și Puya. ''Să nu dați din casă!''