Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 3 mai 2023. Anastasia Donțu, confesiuni copleșitoare. "Ne-am căsătorit, iar în același an mi-a decedat soțul. Dumnezeu mi l-a luat''

Chefi la cuțite, 3 mai 2023. Emoţii mari în ediţia de miercuri, cu numărul 18, a emisiunii Chefi la cuţite de la Antena 1. Anastasia Donțu, o tânără văduvă, a venit cu o poveste demnă de film. Tânăra a vorbit deschis în faţa juraţilor despre momentele tragice prin care a trecut.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 22:23

Vezi și

Anastasia Donțu are 28 de ani, vine din Chișinău și este ajutor de educator. Dezvăluirile sale au emoționat, concurenta şocând prin sinceritatea de care a dat dovadă în faţa celor trei chefi. Chiar dacă de fel este veselă şi încrezătoare, a povestit cu ochii înlăcrimați despre cele mai grele momente ale vieţii. 

"A fost foarte greu când mama l-a gonit pe tata din casă. Tatăl meu era foarte violent, consuma alcool, fuma. O bătea foarte urât pe mama. A zis că nu mai poate să trăiască așa pentru că era însărcinată cu sora mea. Pur și simplu nu l-a mai primit acasă, nu mai putea să facă față. E greu să vezi cum tatăl tău te închide în casă și zice că îți dă foc la casă. Am ajuns să fac mâncare pentru familia mea de la vârsta de 15 ani'', a spus aceasta. 

Tânăra a vorbit inclusiv despre drama prin care a trecut în anul 2015. "Am fost la o școală biblică, iar apoi mi-am cunoscut soțul. În 2015 ne-am căsătorit, iar în același an mi-a și decedat soțul. În noiembrie pe data de 13, Dumnezeu a îngăduit și mi l-a luat. A decedat într-un accident, a murit pe loc, nu au existat șanse de supraviețuire. (...) Familia și prietenii mi-au fost alături, am fost la psiholog. Tot în 2015, la o lună de la moartea soțului am născut. Mi-am crescut copilul singură până în momentul de față.'' Povestea de viaţă a Anastasiei i-a emoţionat pe cei trei chefi. 

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Vezi ediții integrale din noul sezon Chefi la cuţite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că va intra România în Schengen şi cu graniţele terestre până la finalul anului?

Observator » TV » Chefi la cuţite, 3 mai 2023. Anastasia Donțu, confesiuni copleșitoare. "Ne-am căsătorit, iar în același an mi-a decedat soțul. Dumnezeu mi l-a luat''