Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite 30 mai 2023. Anunţ năucitor făcut de Gina Pistol. "Mamă! Ne vom împuțina rapid!"

Chefi la cuţite 30 mai 2023. Ediția cu numărul 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite, difuzată marţi seară la Antena 1, a adus clipe tensionate. Gina Pistol le-a dat tuturor o veste neaşteptată, care a adus panica în platou. Anunţul prezentatoarei Chefi la cuţite a venit chiar înainte de începerea probei.

de Redactia Observator

la 30.05.2023, 22:08

Vezi și

Chefi la cuţite 30 mai 2023. Tensiune maximă în platoul emisiunii culinare de la Antena 1 şi de pe AntenaPLAY, chiar înainte de începerea probei de marţi, în ediţia 29 din sezonul 11 Chefi la cuţite. Camerele au surprins o discuție aprinsă între concurenții lui chef Sorin Bontea, înainte ca Gina Pistol să anunțe proba, iar lucrurile au devenit și mai complicate atunci când prezentatoarea TV și-a făcut apariția în platoul show-ului culinar. Aceasta a venit cu o veste care i-a băgat pe toţi în sperieţi.

Chefi la cuţite, 30 mai 2023. Anunţul Ginei Pistol

"Ne apropiem de jumătatea concursului, iar voi sunteți cam mulți!", a zis Gina Pistol"Și o să începi să elimini câte o echipă întreagă?", a întrebat chef Florin Dumitrescu. Apoi, Gina Pistol le-a dezvăluit echipelor și juraților că se vor face și două eliminări, după o probă individuală: "Vor ieși doi câte doi la un moment dat. Nu spun că de astăzi, dar cine știe. Partea bună e că am ajuns la jumătate, voi sunteți tot aici, aveți echipe mari și puteți face lucruri spectaculoase".

Chefii au rămas cu gura căscată când au aflat noua veste: "Mamă! Ne vom împuțina din ce în ce mai rapid!" La scurt timp de la marele anunț, Gina Pistol a oferit informații despre proba din ediția 29 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 30 mai 2023. Pentru prima oară în show-ul culinar vor juriza copii, mai exact elevii lui chef Ștefan Popescu. "Au între 7 și 14 ani! (...) Jocul este doar pentru voi trei, echipa ar trebui să tacă și am să-i rog să meargă în spatele bancului", a mai spus prezentatoarea TV, potrivit a1.ro.

"O să ne facem de râs!", a fost replica lui chef Florin Dumitrescu, după ce a aflat că nu o să mai fie ghicitoare. Chef Sorin Bontea a câștigat jocul, dar și dreptul de a decide ce ingrediente o să folosească echipele rivale la battle. "Astăzi e vorba despre circ, pâine și circ!", a adăugat chef Florin Dumitrescu despre proba din ediția 29 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 30 mai 2023.

Vezi ediții integrale din noul sezon Chefi la cuţite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Chefi la cuţite 30 mai 2023. Anunţ năucitor făcut de Gina Pistol. "Mamă! Ne vom împuțina rapid!"