Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 5 aprilie 2023. Replici acide, după vestea dată de Gina Pistol. Detaliul care i-a intrigat pe chefi

Ediţie incendiară la Chefi la cuţite. Gina Pistol a venit cu o veste surprinzătoare pentru cei trei chefi în ediția 6 din sezonul 11, de pe 5 aprilie 2023. Anunțul neaşteptat i-a făcut pe jurați să se ''certe'' în bucătăria show-ului culinar care poate fi urmărit pe Antena 1.

de Redactia Observator

la 05.04.2023, 22:26

Vezi și

Juraţii au observat un detaliu care i-a intrigat. Noile ustensile i-au speriat pe chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea. ''Păi e groasă dacă sunt astea aici! Gina, ce doamne iartă-mă ai pus la cale?! Astea nu au fost niciodată aici, e prima oară. Formele astea de copt au apărut în viața noastră dintr-odată!'', a fost reacţia la vederea noutăţii din această ediţie.

Nu înainte de a prezenta proba pentru amuletă, Gina Pistol l-a chemat în bucătărie pe chef Munti, câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite. El a fost invitat să gătească cot la cot cu cei trei juraţi. Amuleta din ediția 6 oferă șansa de a da imunitate unuia dintre concurenți, în cazul în care echipa intră la proba individuală.

''Sunteți sigur că vreți să aflați?!'', a fost replica prezentatoarei TV. ''Astăzi putem găti ce dorim, doar că depinde foarte mult de forma în care coci'', a adăugat Gina Pistol. Vestea i-a făcut pe cei trei chefi să se ''certe'' de față cu invitatul special.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Mai multe momente din Chefi la cuţite puteţi vedea pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » TV » Chefi la cuţite, 5 aprilie 2023. Replici acide, după vestea dată de Gina Pistol. Detaliul care i-a intrigat pe chefi