Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite 6 iunie 2023. Câştigătorul celui de-al 11-lea battle din sezonul 11. Verdict surprinzător. "N-am mai putut să stau, m-am acrit!"

Chefi la cuţite 6 iunie 2023. Ediția cu numărul 32 din sezonul 11 Chefi la cuțite, difuzată marţi seară la Antena 1, a adus noi clipe tensionate. A fost anunţat câştigătorul celui de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite, iar verdictul i-a surprins pe toţi.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 22:39

Vezi și

Chefi la cuţite 6 iunie 2023. Ediția cu numărul 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 a început în forță pentru cele trei echipe și chefii lor. Potrivit a1.ro, al 11-lea battle a adus o temă cât se poate de colorată: fiecare echipă a primit misiunea de-a găti având în farfurie cele trei culori din paleta primită. La final, farfuriile au fost degustate și analize de pictori și aceștia au decis cine a câștigat cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Chefi la cuţite 6 iunie 2023.Cine a câștigat al 11-lea battle

Fiindcă s-a descurcat cel mai bine la locul propus de Gina Pistol, Cătălin Scărlătescu a fost cel care a decis ce paletă de culori revine fiecărei echipe, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Astfel, echipa neagră a ales alb, galben și portocaliu, echipa gri a primit paleta cu trei nuanțe de mov, iar echipa roșie a primit paleta cu nuanțe de verde. După ce s-au împărțit sarcinile, cronometrul a pornit și fiecare s-a apucat de treabă.

La jumătatea probei, pe la minutul 34, Sorin Bontea a apăsat butonul roșu prin care a anunțat faptul că folosește o amuletă. Astfel, echipele rivale au fost nevoite să continue să gătească, dar cu o singură mână. Orice secundă a contat, iar dorința de-a pune mâna pe victorie i-a ambiționat pe toți. La final, farfuriile au fost trimise la degustare. Juriul format din pictori a analizat atent fiecare preparat și fiecare invitat a ales farfuria preferată. Apoi, banda a început să meargă și să aducă rând pe rând farfuriile.

Emoțiile au fost mari și ceea ce a urmat a fost o surpriză de proporții, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. Concurenții din echipa neagră au sărit în sus de fericire atunci când au văzut că au câștigat cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, ba chiar l-au îmbrățișat pe Cătălin Scărlătescu.

"Atâta s-a putut astăzi, echipa intră la duel”, a zis Sorin Bontea supărat. "N-am mai putut să stau, m-am acrit. Am pierdut cu o farfurie bună”, a spus Florin Dumitrescu"Sunt atât de fericit, jur. Le-am dat-o la temelie!”, a zis George Popescu, extrem de încântat de vitoria obținută. "Aveți grijă ce faceți și ce strategii folosiți”, a fost sfatul dat de Bontea echipei sale. "Suntem în pom și pomul în aer”, a zis juratul la testimonial, descumpănit de faptul că, deși a folosit o amuletă puternică și totuși acest lucru nu a adus o victorie echipei sale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » TV » Chefi la cuţite 6 iunie 2023. Câştigătorul celui de-al 11-lea battle din sezonul 11. Verdict surprinzător. "N-am mai putut să stau, m-am acrit!"