Antena Meniu Search
x

Galerie foto Chefi la cuțite. Cea mai înfocată admiratoare a lui Cătălin Scărlătescu participă la competiția sezonului 10

Sezonul 10 Chefi la cuțite, care începe la Antena 1 duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, vine cu o mulțime de ingrediente speciale: de la platoul cu decoruri spectaculoase sau jocurile din culisele show-ului culinar, care au o miză uriașă, la noul statut cu care unul dintre jurați intră de data aceasta în competiție.

de Redactia Observator

la 30.08.2022, 10:55

”Doamnelor și domnilor, anunțăm oficial că în sezonul 10 nu îi mai căutăm soție lui Cătălin Scărlătescu!”, punctează cu umor Sorin Bontea chiar în prima ediție a emisiunii. Cheful cu cele mai multe cereri în căsătorie primite în cadrul unui show TV a renunțat la statutul de burlac al juriului, exprimându-și chiar dorința ca partenera lui de viață, actrița Doina Teodoru, să participle la Chefi la cuțite. Cu toate acestea, admiratoarele simpaticului Chef sunt departe de-a fi descurajate. Iar cea mai înfocată dintre acestea participă la competiția sezonului 10 Chefi la cuțite din dorința de a-l cunoaște, în sfârșit, pe Chef Scărlătescu, după mulți ani în care a așteptat ocazia unei fotografii alături de el.

Mă simt cel mai aproape de stilul lui de-a găti. Sper să nu mă copleșească emoțiile, mai ales când îl voi vedea pe Chef Cătălin. Vreau doar să-i spun că-l ador. Pentru mine cel mai important a fost să ajung aici și să-l văd. Aștept îmbrățișarea, Chef Scărlătescu!”, a declarat Maria Florina Stan, vizibil marcată de emoții, în prima ediție a sezonului 10. ”Nu știu dacă știți, dar Chef Scărlătescu e luat!”, a fost replica lui Florin Dumitrescu. Unul dintre detaliile savuroase ale poveștii este faptul că Maria a fost înscrisă în competiție chiar de soțul ei: ”O susțin și în bucătărie, și în pasiunea ei pentru Scărlătescu”, a mărturisit acesta în culisele show-ului. Ce reacție are Chef Scărlătescu, dar și ce părere au avut jurații despre preparatul concurentei telespectatorii vor afla duminică, 4 septembrie, la Antena 1. Sezonul 10 Chefi la cuțite vine la Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » Chefi la cuțite. Cea mai înfocată admiratoare a lui Cătălin Scărlătescu participă la competiția sezonului 10