Antena Meniu Search
x

Galerie foto Chefi la cuțite. Discuții aprinse între jurați încă de la primul battle al sezonului 11. Chef Sorin Bontea: ”M-am enervat. Zic să nu mai gătim, că n-are sens!”

În această seară, la Chefi la cuțite, emoțiile sunt la cote maxime: începe primul battle! Echipele care tocmai au prins contur la finalul bootcamp-ului de săptămâna trecută se vor alinia la start pentru prima confruntare culinară a sezonului 11. Iar competiția se anunță încinsă, punctată de momente extrem de tensionate.

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 11:41

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au definitivat strategiile în funcție de amuletele pe care le deține fiecare în arsenal și așteaptă cu emoții să vadă cum vor acționa pentru prima dată în ringul confruntării concurenții aleși de ei și ce capacități de lideri au câștigătorii cuțitelor de aur. Este seara în care competitorii vor trăi pentru prima dată experiența pregătirii în echipă a unor farfurii în bucătăria Chefi la cuțite, unde limita de timp este apăsătoare, iar pretențiile Chefilor sunt uriașe. 

Echipa lui Chef Bontea este reprezentată de culoarea roșie, cea a lui Chef Dumitrescu de culoarea gri, iar concurenții lui Chef Scărlătescu luptă pentru tunicile cu manșete negre. Miza acestei seri este una care va aprinde deja flacăra conflictului între cei trei ași ai gastronomiei. Fiecare dintre cei trei jurați vrea cu tot dinaindinsul să-i cucerească pe degustătorii din această seară: este vorba despre foștii concurenți de la America Express. Voturile lor vor decide echipa câștigătoare, celelalte două echipe intrând la un duel în urma căruia un concurent va fi eliminat din competiție.

 Presiunea de la bancurile de lucru se va simți din plin încă de la primul battle, discuțiile dintre cei trei jurați pornind de la o decizie a lui Cătălin Scărlătescu. ”N-ați vrea să mă mut pe Lună ca să vă fac vouă loc să trăiți?! Sunt foarte supărat pentru că veniți și dați în mine”, a declarat Chef Scărlătescu. ”Gata, m-am enervat. Zic să nu mai gătim, că n-are sens!”, a fost replica lui Chef Bontea. Ce a declanșat conflictul între Chefi, ce elemente vor complica misiunea echipelor, care tabără va ieși învingătoare în primul battle, dar și cine va pleca acasă telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată în această seară, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » TV » Chefi la cuțite. Discuții aprinse între jurați încă de la primul battle al sezonului 11. Chef Sorin Bontea: ”M-am enervat. Zic să nu mai gătim, că n-are sens!”