Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite. Emoții intense după prima probă din bootcamp, din 130 de concurenți, doar 60 au rămas în cursă!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încheiat aseară jurizările pe nevăzute ale sezonului 10! Astfel, în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 aseară, de la 20:30, jurații au dat startul bootcamp-ului! 

de Redactia Observator

la 13.10.2022, 12:35

Chefi la cuțite

După preselecții, 130 de concurenți au primit cuțitul care le deschide poarta următoarei etape – o etapă în care se dă bătălia din farfurii pentru ocuparea locurilor din echipele celor trei Chefi. Și este vorba despre doar 18 locuri vacante – pentru că din cele 21 disponibile, 3 sunt deja ocupate de câștigătorii cuțitelor de aur, care nu trebuie să se confrunte cu provocările din bootcamp. Cei care dețin acest privilegiu sunt: Sorin Ilieș care a ales cuțitul de aur oferit de Sorin Bontea (după un moment unic în istoria Chefi la cuțite, toți cei trei jurați oferindu-i cuțitele de aur), Florin Dragomir, care a obținut cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu, și Adrian Stroe, care a primit cuțitul de aur de la Chef Cătălin Scărlătescu.

Toți ceilalți concurenți au trecut aseară prin cea dintâi probă eliminatorie din bootcamp: prepararea unui tartar de somon, ton sau alte ingrediente – dar nu de vită, în 45 de minute. ”E o energie foarte interesantă aici, undeva la limita între tensiune și speranță. Le este teamă, dar în același timp își doresc foarte mult să meargă mai departe. Sunt foarte mulți concurenți buni în acest sezon”, a comentat Chef Florin Dumitrescu despre vibrațiile speciale aduse de întâlnirea din bootcamp, care s-a desfășurat într-un loc spectaculos, ce i-a surprins pe participanți. Conștienți că au nevoie de echipa perfectă, Chefii și-au drămuit bine deciziile după fiecare degustare din turul de forță al acestei prime probe. Astfel, după prima provocare, au mai rămas în cursă 60 de concurenți. Cel 

de-al doilea test din bootcamp va definitiva echipele cu care Chefii vor începe confruntările. Așadar, cercul se strange, iar competiția va deveni tot mai încinsă în edițiile Chefi la cuțite difuzate de Antena 1 săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Chefi la cuțite. Emoții intense după prima probă din bootcamp, din 130 de concurenți, doar 60 au rămas în cursă!