Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite, episodul din 27 martie 2023. Speak a jurizat "la sânge" farfuriile chefilor. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon

A început sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. În prima ediție, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Ștefan Popescu s-au întrecut în preparate pentru prima amuletă. Speak a fost cel care a jurizat farfuriile chefilor și, la final, a decis cine a câștigat bonusul.

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 17:04

Chefi la cuţite, episodul din 27 martie 2023. Speak a jurizat "la sânge" farfuriile chefilor
Chefi la cuţite, episodul din 27 martie 2023. Speak a jurizat "la sânge" farfuriile chefilor - A1.ro

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a debutat în forță cu o probă de amuletă ieșită din comun. În prima ediție, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Ștefan Popescu s-au întrecut la o probă de gătit pentru amuletă. Gina Pistol a anunțat că fiecare chef are câte 10 cutii de lemn, pe care chefii le vor deschide pe rând, la semnalul dat de prezentatoare. Ingredientul descoperit în interior trebuie gătit atunci, imediat.

Ultima cutie va fi deschisă cu 10 minute înainte de final. Speak a fost cel care a dat verdictul și a decis cine s-a descurcat cel mai bine și cine merită, așadar, să primească prima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Speak, criticul farfuriilor pregătite de Chefi în prima ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite

Fiecare și-a ales o rețetă în funcție de inspirația avută pe moment, în prima ediție de la Chefi la cuțite sezonul 11. Când farfuriile au fost gata, Speak le-a degustat pe fiecare în parte, fiind destul de critic cu rețetele primite. 

Pe acelaşi subiect

Surpriza a fost mare atunci când acesta a părut că analizează ca un adevărat cunoscător și a jurizat cu mare strictețe toate preparatele. La un moment dat, chiar și Gina Pistol a fost intrigată și a decis să guste.

„Hai că deja mă enervezi!”, a zis ea, încercând să înțeleagă ce nu îi place lui Speak la gust.

„Mă băgam sub masă dacă îmi zicea mie”, a zis Ștefan Popescu, văzând ce zice juratul despre preparatele rivalilor săi.

Cine a câștigat prima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 11

După ce a degustat fiecare prepart pregătit de chefi, Speak a dezvăluit cine a câștigat prima amuletă din acest sezon

„Sper să nu fie a chefului intrus. N-aș vrea să fie la el, am viață grea dacă o să câștige cheful intrus”, a zis el, înainte de-a da marea veste.

Surpriza a fost mare atunci când acesta a anunțat că amuleta merge la Cătălin Scărlătescu.

Apoi, vedeta a mers în culise cu bucătarii și a stat de vorbă cu ei, a descoperit cum arată acum culisele, dar și ce părere a avut despre preparatele degustate.

Vezi ediții integrale din noul sezon Chefi la cutite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Chefi la cuţite, episodul din 27 martie 2023. Speak a jurizat "la sânge" farfuriile chefilor. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon