Antena Meniu Search
x

Video Sezonul 11 Chefi la cuţite începe azi, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Reguli noi la jocul pentru amuletă şi poveşti de viaţă impresionante

Sezonul 11 Chefi la cuțite începe în seara aceasta, de la ora 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY! Premiera celui mai urmărit show culinar din România vine cu reguli noi în arena juraților. Cei trei Chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le face concurență. 

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 17:04

Vezi și

Luptele pentru amuletă se vor da, așadar, în patru, iar la final, degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul. Toate amuletele obținute, de-a lungul preselecțiilor, de către ceilalți competitori, vor putea fi câștigate de unul dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale. În ediția din seara aceasta, cel care inaugurează ringul gastronomic în noua formulă este Ștefan Popescu, Chef-ul care până acum s-a aflat în platoul show-ului în calitate de invitat la jurizarea preparatelor pentru amuletă.

Povestea concurentului aventurier stârnește curiozitatea Chefilor

Se anunță, așadar, o înfruntare savuroasă. Iar audițiile pe nevăzute, la care Chefii sunt nerăbdători să descopere potențiali componenți ai echipelor pe care le vor forma, vin și ele cu o mulțime de povești interesante. Unul dintre participanții dornici să-i impresioneze pe jurați este un american din Hawaii, care călătorește de 8 ani în jurul lumii. Povestea concurentului aventurier stârnește curiozitatea Chefilor, care pe lângă degustarea farfuriei pregătite de el, vor să afle rețeta financiară care îi asigură un asemenea stil de viață. 

Ce le-a mărturisit acesta și care va fi verdictul primit de el, dar și cum se va desfășura prima luptă pentru amuletă telespectatorii vor afla în prima ediție a sezonului 11 Chefi la cuțite din această seară.

Vezi ediții integrale din noul sezon Chefi la cutite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » TV » Sezonul 11 Chefi la cuţite începe azi, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Reguli noi la jocul pentru amuletă şi poveşti de viaţă impresionante