Antena Meniu Search
x

Galerie foto Chefi la cuțite, lider de audiență și miercuri seara. Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Chef Dumitrescu, a părăsit competiția

Proba gătitului în miniatură din ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 miercuri seară, de la 20:30, i-a aliniat pe concurenți în fața unor bancuri de lucru cu ustensile năstrușnice.

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 14:08

De la crăticioare mai mici decât ochiul aragazului la cuțitașe și răzătoare cât un breloc, tot instrumentarul pregătit de Gina Pistol le-a amintit concurenților de lumea copilăriei... Chefilor le-a amintit, în schimb, de una dintre cele mai grele probe de la amuletă, când au fost nevoiți să gătească folosind mini-ustensilele. ”Proba aceasta este trauma vieții mele la Chefi la cuțite” a declarat Chef Florin Dumitrescu, despre provocarea aparent amuzantă, dar care a ridicat numeroase probleme în bucătărie. Astfel, de data aceasta au fost concurenții cei care s-au chinuit să manevreze eficient toate mini-ustensilele și să-și calibreze ingredientele astfel încât preparatele finale să aibă un gust la fel de savuros ca și când ar fi gătit în condiții normale.

Battle-ul 14, care le-a cerut echipelor conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să pregătească un main course și o salată de crudități utilizând exclusiv mini-ustensile a plasat show-ul culinar Chefi la cuțite pe primul loc în preferințele telespectatorilor români, pe toate segmentele de public. Astfel, în intervalul 20:26-23:58 în care a fost difuzată emisiunea, minutul de maximă audiență de la 22:08 a adunat în fața televizoarelor peste 1,8 milioane de telespectatori. Lider de audiență pe publicul comercial, Chefi la cuțite a condus topul cu o medie de 8.4 puncte de rating și 28.3% cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu 6.3 puncte de rating și 21.3% cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 8.1 puncte de rating și 21.5% cota de piață, Pro TV clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 6.1 puncte de rating și 16.1% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7.5 puncte de rating și 20.2% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 7.3 puncte de rating și 19.7% cota de piață.

Degustătorii serii au fost 11 scriitori, verdictul juraților aducând, însă, a doua filă a egalității incomode în cartea sezonului 10 Chefi la cuțite. Chef Bontea și Chef Dumitrescu au obținut același număr de farfurii, fiecare fiind nevoit să-și trimită câte trei concurenți la duel, în vreme ce Chef Scărlătescu a intrat cu întreaga echipă la proba eliminatorie. Chef Bontea i-a ales pe Gabriel Drăgușanu, Gigi Nicolae și Florica Boboi pentru această probă, iar Chef Dumitrescu i-a nominalizat pe Brigitta Gheorghe, Florin Dragomir și Ștefania Pop. Plecarea serii a fost una dureroasă pentru Florin Dumitrescu – concurentul căruia în preselecții i-a acordat cuțitul de aur, Florin Dragomir, a părăsit competiția după ce a pregătit o farfurie de doar 3 puncte. ”Este o greșeală asumată, dar pe care nu o voi mai face. Totodată, este o greșeală ce mă motivează ca eu, cândva, să reușesc să-i dovedesc lui Chef Dumitrescu că nu este pentru prima oară în viața mea când am gătit acest preparat – însă a fost o zi proastă azi pentru mine și nu l-am executat corect”, a declarat Florin Dragomir. Săptămâna viitoare, ies scântei la bancurile de lucru: concurenții strâng rândurile pentru noi confruntări culinare, căci semifinala bate la ușă! Nu în ultimul rând, Chefii nu și-au epuizat amuletele, ceea ce anunță lupte grele în bucătăria Chefi la cuțite luni, marți și miecuri, pe Antena 1, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Chefi la cuțite, lider de audiență și miercuri seara. Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Chef Dumitrescu, a părăsit competiția