Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, lider de piață. Diseară: Roxana Blenche, al patrulea Chef la amuletă, iar Viorica și Ioniță de la Clejani, degustătorii invitați

Ieri seară, în emisiunea Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a obținut încă o victorie la jocul de amuletă. Jurații au concurat cu Iosif Ștefănescu, degustarea fiind făcută de Mario Fresh, într-o ediție Chefi la cuțite care a fost lider de audiență. Acțiunea în ringul culinar continuă în seara aceasta, de la ora 20:30, la Antena 1: cea care va ocupa al patrulea banc de lucru în platoul amuletei este chiar o fostă finalistă Chefi la cuțite și prezentatoarea Hello Chef, Roxana Blenche, jurizarea fiind, de data aceasta, la dublu! Viorica și Ioniță de la Clejani vin pregătiți pentru o degustare... de durată.

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 17:04

Vezi și

Difuzată de Antena 1 şi AntenaPLAY aseară, în intervalul 20:28 – 23:32, prima ediție Chefi la cuțite a fost urmărită în minutul de aur 21:40 de peste 1,6 milioane de telespectatori, ocupând poziția de lider pe toate segmentele de public. Astfel, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 7.7 puncte de rating și o cotă de piață de 22.6%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.7 puncte de rating și o cotă de piață de 16.9%. La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.3 puncte de rating și 17.6% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 5.9 puncte de rating și 14.4% cotă de piață. Și la nivel național Chefi la cuțite a ocupat primul loc în topul audiențelor, cu o medie de 6.9 puncte de rating și 16.4% cotă de piață.

În sezonul 11, numărul 11 îi urmărește pe jurați la jocurile de amuletă, îngreunându-le misiunile. Provocarea lansată aseară de către Gina Pistol a fost aceea de a pregăti farfurii cu 11 legume. Lupta a fost intensă, întrucât amuleta pusă în joc aduce un avantaj foarte important: salvarea de la eliminare a unui concurent. De această putere se va bucura Chef Cătălin Scărlătescu, câștigătorul de aseară.

În seara aceasta, cea care va ocupa al patrulea banc de lucru în platoul amuletei este chiar o fostă finalistă Chefi la cuțite și prezentatoarea Hello Chef: Roxana Blenche intră în arena culinară, hotărâtă să pună prima amuletă în seiful din camera Chefilor. ”Competiția va fi crâncenă!”, a anunțat ea. Toate amuletele adunate în seif vor putea fi câștigate de unul dintre Chefi la bătălia de la finalul audițiilor pe nevăzute. Cei care vor juriza, în seara aceasta, întrecerea sunt Viorica și Ioniță de la Clejani, artiștii transformând într-un adevărat spectacol momentul plin de umor al degustării.

În ringul preselecțiilor, cei mai tineri concurenți se dovedesc cei mai ambițioși. Raymond Dinu, care vine din Brăila, intră în seara aceasta în platou, visând la premiul cel mare, deși are doar 8 ani. Competiția este la fel de intensă și între participanții care vin din aceeași familie. Doi frați, parteneri de afaceri, vin să concureze unul împotriva celuilalt la Chefi la cuțite. Dacă în afaceri se înțeleg de minune, aici cei doi sunt gata să lase deoparte parteneriatul, intrând în duelul gusturilor din farfurie: ”În bucătărie nu mai suntem frați!”. Cine va câștiga amuleta și ce surprize aduce jurizarea pe nevăzute telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 28 martie 2023

Vezi ediții integrale din noul sezon Chefi la cutite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Chefi la cuțite, lider de piață. Diseară: Roxana Blenche, al patrulea Chef la amuletă, iar Viorica și Ioniță de la Clejani, degustătorii invitați