Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, sezonul 10. Cea mai grea amuletă. Cei trei chefi și-au ales ingredientele cu ochii legați

Chefi la cuțite, sezon 10. Cea de-a 12 amuletă a fost și cea mai grea de până acum. Și asta pentru că chefii au ales ce să gătească cu ochii legați. 

de Redactia Observator

la 27.09.2022, 22:09

Chefi la cuțite, sezonul 10. Cea mai grea amuletă. Cei trei chefi și-au ales ingredientele cu ochii legați

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu s-au "bătut" pentru un avantaj, care îi va permite câștigătorului să îi oblige pe ceilalți chefi să mimeze întreaga probă. Și verdictul nu a fost dat de un bucătar, ca de obicei, ci de doi. Dragoș Blănariu și Radu Darie de la Atelierul de tarte au decis la cine va merge cea de-a 12 amuletă. 

Chefi la cuțite, sezon 10. Cea de-a 12 amuletă

Chef Florin Dumitrescu s-a decis să facă un mușchi de vită și salată parfumată cu pomelo și mango, piure de cartof dulce și sos de cocos, chef Cătălin Scărlătescu a gătit rib-eye cu cartofi pai, piure de păstârnac cu trufe, fenicul, ciuperci și dulceață de ceapă, în timp ce chef Sorin Bontea a pregătit vită cu cartof fondant, ciuperci și fenicul confiat. Iar câștigătorul a fost Florin Dumitrescu. 

„Eu nu am avut timp de reacție pentru că a fost așa dintr-odată. „A fost așa, prea brusc, nu mă așteptam, prea dintr-odată! A fost ca un plasture tras prea repede, nu a durut. A venit ca o surpriză cumva. Am luat amuleta, am scăpat de mimă”, a declarat chef Florin Dumitrescu. „Nici n-a durut! Nici la mine, nici la Bontea”, l-a completat chef Cătălin Scărlătescu. „Da, a fost prea rapid, n-am simțit nimic! N-am simțit-o deloc pe asta”, a mai adăugat chef Sorin Bontea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » TV » Chefi la cuțite, sezonul 10. Cea mai grea amuletă. Cei trei chefi și-au ales ingredientele cu ochii legați