Chefi la cuțite, sezonul 10. Cea mai grea amuletă. Cei trei chefi și-au ales ingredientele cu ochii legați
Chefi la cuțite, sezon 10. Cea de-a 12 amuletă a fost și cea mai grea de până acum. Și asta pentru că chefii au ales ce să gătească cu ochii legați.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu s-au "bătut" pentru un avantaj, care îi va permite câștigătorului să îi oblige pe ceilalți chefi să mimeze întreaga probă. Și verdictul nu a fost dat de un bucătar, ca de obicei, ci de doi. Dragoș Blănariu și Radu Darie de la Atelierul de tarte au decis la cine va merge cea de-a 12 amuletă.
Chefi la cuțite, sezon 10. Cea de-a 12 amuletă
Chef Florin Dumitrescu s-a decis să facă un mușchi de vită și salată parfumată cu pomelo și mango, piure de cartof dulce și sos de cocos, chef Cătălin Scărlătescu a gătit rib-eye cu cartofi pai, piure de păstârnac cu trufe, fenicul, ciuperci și dulceață de ceapă, în timp ce chef Sorin Bontea a pregătit vită cu cartof fondant, ciuperci și fenicul confiat. Iar câștigătorul a fost Florin Dumitrescu.
„Eu nu am avut timp de reacție pentru că a fost așa dintr-odată. „A fost așa, prea brusc, nu mă așteptam, prea dintr-odată! A fost ca un plasture tras prea repede, nu a durut. A venit ca o surpriză cumva. Am luat amuleta, am scăpat de mimă”, a declarat chef Florin Dumitrescu. „Nici n-a durut! Nici la mine, nici la Bontea”, l-a completat chef Cătălin Scărlătescu. „Da, a fost prea rapid, n-am simțit nimic! N-am simțit-o deloc pe asta”, a mai adăugat chef Sorin Bontea.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰