Antena Meniu Search
x

Chelsea, căpitanul echipei de polo de la Dinamo, îi dă replica lui Giani Kiriță la "Splash! Vedete la apă"

La doar 20 de ani, Chelsea Gandrabura este nu doar una dintre cele mai sexy sportive din România, ci și un om de bază în echipa de polo de la Dinamo și, mai nou, un adversar care îi ține piept lui Giani Kiriță la "Splash! Vedete la apă". Cel mai răcoritor show al verii va avea premiera pe 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1!

de Redactia Observator

la 06.08.2021, 10:54

Chelsea l-a provocat pe Giani Kiriţă la un duel la "Splash! Vedete la apă"
Chelsea l-a provocat pe Giani Kiriţă la un duel la "Splash! Vedete la apă"
  • "Splash! Vedete la apă" începe pe 21 august, la Antena 1.

Născută în Republica Moldova, Chelsea Gandrabura s-a mutat în România în urmă cu cinci ani, când a devenit membru al echipei de polo de la Dinamo, iar  mai apoi chiar căpitan! Obișnuită să lupte și să câștige într-un sport dur, în care se întâmplă frecvent accidentări, frumoasa Chelsea l-a uimit la "Splash! Vedete la apă" pe Giani Kiriță, fostul mare jucător al echipei Dinamo. 

"Chelsea are 20 de ani, este căpitan la polo, la Dinamo și zice că la Splash o să mă bată! Eu am 44 de cotoroanțe (n.r. ani), crezi că mă vei bate vreodată?!", a întrebat Kiriță, iar răspunsul sportivei nu a întârziat. "Mereu!", a spus aceasta cu dezinvoltură. Cum se vor descurca aceștia și cine va reuși să ajungă în finală, cei de acasă pot afla începând cu 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1!

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă". 

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. 

"Splash! Vedete la apă" începe pe 21 august, la Antena 1

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul celui mai răcoritor show al verii, "Splash! Vedete la apă", care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1! 

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. 

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. 

Cine sunt celelalte vedete care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor şi ce salturi vor alege acestea să facă, telespectatorii pot afla în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Chelsea, căpitanul echipei de polo de la Dinamo, îi dă replica lui Giani Kiriță la "Splash! Vedete la apă"