Antena Meniu Search
x

Concurs pentru iubitorii de aventură în AntenaPLAY

AntenaPLAY îsi premiază abonatii care au urmărit aventura America Express în AntenaPLAY. Premiul este chiar rucsacul personalizat folosit de vedetele America Express – Drumul Aurului în cadrul reality show-ului. În perioada 15 aprilie - 20 mai, toți abonații înscriși în concurs intră automat în extragerea pentru unul dintre cele 10 rucsacuri personalizate cu numele lor. Pentru a intra în concurs, aceştia trebuie să acceseze pagina antenaplay.ro/concurs.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 10:10

Concurs pentru iubitorii de aventură în AntenaPLAY
- Antena 1

Pentru toți iubitorii de aventură, cel mai spectaculos reality show din România America Express și sezoanele anterioare Asia Express sunt disponibile integral pe AntenaPLAY. America Express înseamnă o producție de anvergură, cu o desfășurare de forțe remarcabilă și un număr impresionant de ore de filmare, care surprind atât de multe povești uluitoare și situații neașteptate.

Tot în AntenaPLAY este disponibil și show-ul Podcastito Express cu 40 de episoade, plin de comentarii spumoase despre ce s-a văzut și nu s-a văzut la televizor, într-o discuție antrenantă cu Cătălin Bordea, Nelu Cortea și invitații lor. Jurnal de călătorie America Express le arată abonaţilor peripețiile și situațiile limită prin care au trecut echipa de producție și vedetele, în noul sezon America Express.

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Concurs pentru iubitorii de aventură în AntenaPLAY