Antena Meniu Search
x

Galerie foto Decizie radicală la Insula Iubirii: „Nu e prima dată când simt că m-am grăbit! De acum o să mă pun doar pe mine pe primul plan!”

Cu fiecare zi petrecută pe Insula Iubirii, reality show difuzat în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1, testul devine din ce în ce mai dramatic şi mai provocator. Fiecare ceremonie a focului îi face pe participanţi să îşi pună întrebări esenţiale despre sentimentele lor, iar pe unii dintre ei să ia decizii surprinzătoare legate de relaţie.

de Redactia Observator

la 30.05.2022, 11:56

Este şi cazul Teodorei, partenera lui Alex (singurul cuplu căsătorit de pe Insulă), ale cărei trăiri încep uşor, uşor să se schimbe. Insula i-a oferit concurentei o perspectivă nouă asupra relaţiei, iar apropierea de Ali şi sfaturile lui au determinat-o să ia o decizie radicală: „Mă simt foarte confuză în momentul de faţă! Cum am ajuns aici, mi-am dat seama că nu ne înţelegeam atât de bine pe cât credeam. Cât de bine m-am simţit aici faţă de acasă... pentru că eu, într-un fel, am renunţat la mine pentru Alex, iar el uită lucrul ăsta. De multe ori! Nu e prima dată când simt că m-am grăbit cu acea cununie! Până să vin aici, m-am pus pe mine pe locul doi. De acum o să mă pun doar pe primul plan!”, a declarat Teo, în vreme ce Ali a completat: „Teo, eu de asta sunt aici, să te ajut să conştientizezi că eşti în relaţia greşită!”. Dacă mesajul ei va ajunge şi către partenerul de pe cealaltă insulă, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.

Tot diseară, în faţa unei noi ceremonii a focului, emoţiile şi trăirile partenerilor din cuplu vor atinge cote alarmante, din nou. Aflaţi în faţa adevărului gol-goluţ, unii vor lua decizii pripite, în vreme ce alţii vor face anunţuri şoc. „Unui om, care iartă şi iubeşte cum iubesc eu, nu cred că îi este teamă de absolut nimic!”. Cui îi aparţine această declaraţie şi ce se va întâmpla în continuare cu ceilalţi participanţi ai celui mai dur test de fidelitate, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » Decizie radicală la Insula Iubirii: „Nu e prima dată când simt că m-am grăbit! De acum o să mă pun doar pe mine pe primul plan!”