Antena Meniu Search
x

Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. ADDA și Radu Bucălae, spectacol la superlativ cu transformarea în Harry Styles

ADDA și Radu Bucălae au adus pe scena din Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19 videoclipul hit-ului „As It Was” și au reușit un show complex marca Harry Styles.

de Redactia Observator

la 24.06.2023, 22:59

Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. ADDA și Radu Bucălae, spectacol la superlativ cu transformarea în Harry Styles
- Antena 1

ADDA și Radu Bucălae au fost extrem de bucuroși de alegerea făcută de ruletă pentru ei în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cuplul de finaliști s-a ridicat, din nou, la înălmțimea așteptărilor juraților, dar și ale publicului cu ceea ce au reușit să realizeze pentru ultima gală.

ADDA și Radu Bucălae s-au trasformat în Harry Styles și au cântat „As It Was” în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19

Hit-ul momentul „As It Was” a răsunat în platoul Te cunosc de undeva, în ediția finală. Mai mult decât atât, trasnformați în Harry Styles, ADDA și Radu Bucălae au pus în scenă clip-ul cinematic al celebrei piese.

Cei doi finaliști au stufiat personajul până în cele mai mici detalii și până și vestimentația lor a fost identică cu cea a artistului american. Încă de la primele acorduri, toți cei prezenți i-au privit cu gura căscată. „Vreau să vă laud, vreau să mă bucur că am fost împreună cu voi în aceasta bucurie, provocare, încercare. Pentru că este ultimul shot vreau să spun că o invidiez pe ADDA pentru că te-a avut ca parter. Te-am văzut acum cu Silvia, acest schimb de priviri, această generozitate a ta ca și actor, ca și partener, despre asta este vorba într-o echipă. Ai fost un parter ideal”, a spus Ozana Barabancea.

„Ai fost foarte bun, Radu! Ai fost de acolo, te-am crezut. De atenția la detalii nici nu mai vorbesc”, a adăugat și Minai Petre. „Sunteți de departe unul dintre cele mai vesele cupluri de aici”, a comentat și Cristi Iacob.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » TV » Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. ADDA și Radu Bucălae, spectacol la superlativ cu transformarea în Harry Styles