Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Începe etapa semifinală la America Express: echipele pornesc în căutarea marilor comori

Au mai rămas doar 4 echipe în cursa de pe Drumul aurului, iar competiția este tot mai aprigă, cu atât mai mult cu cât Irina Fodor adaugă o miză cu mare greutate în joc. În seara aceasta, la Antena 1, de ora 20:00, începe etapa semifinală la America Express, care vine cu noi misiuni solicitante, dublate de căutarea febrilă a unor comori ce pot schimba soarta concurenților. ”Aș fi ipocrit să spun că am ajuns până aici și nu-mi doresc să joc finala”, a declarat Cătălin Scărlătescu. ”Dacă nu ar exista dorința de a ajunge în finală nu am mai fi în concurs”, a adăugat Doina Teodoru. ”Suntem încă încrezători că mai avem energie și forțe să putem ajunge în finală și să o ducem la bun sfârșit”, a spus Dinu Gavrilă.

De Redactia Observator la 12.03.2023, 10:34

În cea de-a noua etapă a competiției, echipele coboară pe malul fluviului Magdalena, din vestul Columbiei, în fascinanta regiune care l-a inspirat pe Gabriel Garcia Márquez. Urmează o cursă extenuantă contra curentului, pentru că apele fluviului se vor dovedi o reală provocare pentru concurenți. ”Am ajuns în mijloc, am tot tras... Dar ne-a prins curentul și ne-a aruncat undeva la vreo 200 de metri depărtare”, a povestit Cătălin Scărlătescu. ”Ne-am chinuit îngrozitor de mult”, a spus și Cătălin Bordea. ”Ne-am dat seama c-o să fie foarte greu, pentru că râul, având o viteză foarte mare, urma să ne ducă odată cu el”, a relatat Jean Gavril.

Apropierea de finală ascute competiția dintre echipe, iar de data aceasta întrecerea este cu cât mai complicată cu cât concurenții au în față o nouă sarcină lansată de Irina: ”Pe traseul către marea finală, de-a lungul văii fluviului Magdalena, veți avea de căutat propria comoară care vă poate plăti intrarea în cetatea Cartagenei”. Astfel, pe măsură ce bifează misiunile, concurenții trebuie să devină și iscusiți căutători de comori, alcătuite din totemuri de aur a căror strălucire nu se dezvăluie cu ușurință.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și fratele lui, Dinu sunt concurenții care au rămas pe Drumul aurului în competiția pentru premiul de 30.000 de euro și mult râvnitul titlu de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România. Ce misiuni le-a pregătit Irina și cine va aduna comorile columbiene care aduc un avantaj esențial în drum spre El Dorado telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:00.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Începe etapa semifinală la America Express: echipele pornesc în căutarea marilor comori