Antena Meniu Search
x

iUmor, duminică, la Antena 1. Moș Crăciun, invitat în juriu. Cadourile aduse pentru Delia, Costel și Cheloo i-au surprins pe toți

În seara de Crăciun, iUmor va aduce telespectatorilor o gală cu totul și cu totul specială! Delia, Costel și Cheloo îl vor avea la masa juriului chiar pe Moș Crăciun, care îi va emoționa cu „propriile scrisori“ pe care le-au trimis, însă, și cu darurile pe care le-a adus pentru ei. Cine sunt invitații care îi vor face să râdă pe jurați și pe Moș Crăciun, dar și cum îl va sensibiliza Dan Badea pe Grinch, telespectatorii pot afla urmărind duminică, 25 decembrie, de la 22:00, Gala de Crăciun iUmor, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 11:25

Moș Crăciun, invitat în juriu. Cadourile aduse pentru Delia, Costel și Cheloo i-au surprins pe toți
Moș Crăciun, invitat în juriu. Cadourile aduse pentru Delia, Costel și Cheloo i-au surprins pe toți - Antena 1

Moș Crăciun a acceptat cu mult entuziasm să facă parte din juriul show-ului de umor, alături de Delia, Costel și Cheloo. Totodată, el și-a încărcat bateriile cu veselia care a fost în platoul de filmare și, la final, și-a continuat călătoria în jurul Pământului pentru ca fiecare copil să își primească darurile la timp. Cu daruri au fost surprinși și cei trei jurați permanenți ai emisiunii. „Am venit să le aduc cadouri copiilor (n.r.: juraților iUmor). Lui Cheloo în mod special. (...). Normal că știu despre această emisiune de umor, toată lumea știe! Evident că mă uit la iUmor!“, a mărturisit Moș Crăciun.

Grinch și-a exprimat și el părerea despre vizita celebrului moș: „În mod evident, nu-mi place Moș Crăciun! Nu știu de ce l-ați invitat pe bătrânelul ăsta... Nu mai e nici la modă, n-are cont de TikTok, de Instagram... nu înțeleg!“, a declarat Grinch, care s-a ținut de multe șotii în timpul filmărilor emisiunii și chiar i-a atacat cu globuri roșii pe Moș Crăciun și pe Costel.

Mai mult decât atât, Grinch a urcat pe scena iUmor și a făcut un roast savuros la adresa lui Moș Crăciun, a lui Dan Badea, însă, și pentru jurații iUmor și alte persoane din showbiz a avut glume acide. „Eu, când mi-l imaginez pe Moș Crăciun – copil, îmi apare în minte fața lui Costel. (...). Costel nu aduce cadouri. A ajuns acasă dintr-un turneu mai lung și nevasta lui deja născuse. A văzut câți pantofiori erau în casă și a zis: «Ce avem dragă, un miriapod?»“, a zis nemulțumitul personaj care a fost jucat de Șerban Copoț.

Grinch le-a transmis telespectatorilor iUmor un mesaj interesant cu ocazia Crăciunului, iar jurații emisiunii au fost provocați să spună cum se vor pregăti pentru această zi importantă. „Noi, de Crăciun, facem cozonaci, facem sarmale, facem piftie și cartofi la cuptor“, a dezvăluit Delia în cadrul testimonialului.

Delia, Costel și Cheloo s-au bucurat de cadourile primite de la Moș Crăciun... E drept, fiecare în stilul lui. Cum au fost surprinși jurații iUmor, ce surprize li s-au mai pregătit și cine îi va vizita, telespectatorii pot descoperi în cadrul Galei de Crăciun, difuzată duminică, începând cu ora 22:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » TV » iUmor, duminică, la Antena 1. Moș Crăciun, invitat în juriu. Cadourile aduse pentru Delia, Costel și Cheloo i-au surprins pe toți