Antena Meniu Search
x

Galerie foto iUmor. "Gheorghe Hagi", apariție surprinzătoare. A făcut un roast acid în cadrul ediției speciale Super Goool

Sâmbăta aceasta, înainte de a se disputa meciul Andorra – România, pe Antena 1 va fi difuzată o ediție specială iUmor. Actori și comedianți apreciați vor impersona nume sonore din lumea fotbalului, iar printre ei se numără și Gheorghe Hagi. Regele, așa cum mai este cunoscut celebrul antrenor, va fi jucat de Angel Popescu, care va face un roast acid la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“. Momentul integral, reacțiile celor trei jurați: Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș, dar și cine va mai urca pe scena show-ului de umor, telespectatorii vor afla sâmbătă, 25 martie, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 13:13

Episodul special „Super Goool“ din sezonul 14 iUmor îi va avea în juriu pe Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș. Spre deoserbire de Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo, cei trei nu vor fi nevoiți să voteze prestațiile celor care vor urca pe scenă, ci doar să se bucure de terapia prin comedie a invitaților surpriză, dar și de terapia prin magie, realizată de cunoscutul magician Robert Tudor. Angel Popescu va fi primul care va urca pe scena emisiunii de umor și îl va impersona pe Gheorghe Hagi în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“.

Hohotele de râs au răsunat în platoul de televiziune încă de la primele replici. „Încep eu primul și după aceea, începeți voi, că m-ați chemat să vă dau niște sfaturi despre cum să conduceți România. A ajuns țara asta în divizia V – «Vai de mama ei!». Treziți-vă, oameni buni! Nu vedeți c-am ajuns pe locul 78 din 33?!? (…). Nu se poate așa ceva, fraților! Ne-am bătut joc de țara asta ca de o minge de fotbal! O dăm de la unul la altul ca să treacă timpul și să ne luăm salariile! Nu mai trage nimeni la poartă, clasa politică trage numai la somn. (…). Cea mai bună apărare e atacul! Atac, tată! Goluri! Ai, n-ai buget, tragi la poartă! (…). Altă chestie: modernizare din temelii! Vreau să aduc de afară un sistem inovator: munca, tată! Nu, întins mâna, că e henț. Și dacă e henț, e roșu! “, a spus actorul. 

Răsplătit prin aplauze după fiecare serie de glume, „Gheorghe Hagi“ și-a continuat discursul asemenea unui candidat înscris în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni. „Deci, Regele este aici să fie președinte! O zi îmi trebuie și v-o iau corpurile razna! Câte făceam eu în 90 de minute… vă dați seama câte reușesc dacă am o zi întreagă?!?“, a mai zis Angel Popescu în timp ce râsetele și aplauzele se audeau frenetic.

Florin Răducioiu, Cristi Borcea, Victor Pițurcă și Edi Iordănescu, impersonaţi de Șerban Georgevici, Marcelo Cobzariu, Ionuț Rusu și Răzvan Oprea au pregătit și ei câte un roast pentru ediția specială iUmor – „Super Goool“. Prestațiile savuroase, reacțiile și, totodată, dezvăluirile personale făcute de Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș, telespectatorii le pot vedea sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » iUmor. "Gheorghe Hagi", apariție surprinzătoare. A făcut un roast acid în cadrul ediției speciale Super Goool