Antena Meniu Search
x

Galerie foto iUmor. Radu Pietreanu, invitat special în cea mai nouă ediţie. Cheloo: "Aş vrea să îl văd în fiecare zi!"

Cea mai nouă ediţie de audiţii iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 îl aduce în faţa juriului şi al telespectatorilor pe umoristul Radu Pietreanu, în calitate de invitat special. Acesta revine pe scena iUmor cu un număr savuros, în care a implicat inclusiv publicul. Juraţii s-au amuzat copios şi au intrat şi ei la joc. Cu ce i-a provocat comedianul, cum s-au descurcat ceilalţi concurenți și cine a reușit să intre la votul publicului, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 05.05.2023, 17:08

„Nu credeam că mă mai bagă cineva vreodată la iUmor, mai ales acum, că au băgat şi umorişti în juriu!”, şi-a început momentul Radu Pietreanu, făcând referire la juraţii iUmor Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, în hohotele de râs ale întregii săli. Rând pe rând, o mulţime de glume bine ţintite au curs pe scena emisiunii, în aplauzele tuturor, pentru ca la final, Radu să îi provoace atât pe spectatori, cât şi pe juraţi, să i se alăture. „I-aş lua cu mine în turneu, să am şi eu public!”, a glumit Radu Pietreanu, la final, pentru ca apoi să completeze „Juriul mă cam urcă, dar asta e!”.

Pe juraţi, Radu i-a cucerit încă de la primele momente pe scena iUmor: „Mie îmi place ce face Radu şi am spus-o de atâtea ori. E o bucurie să îl revăd de fiecare dată. Consider că aduce un mare plus acestei emisiuni şi aş vrea să îl văd în fiecare zi, dacă e posibil!”, a declarat Cheloo. Întregul moment, cum s-au descurcat concurenții și cine a reușit să intre la votul publicului, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » TV » iUmor. Radu Pietreanu, invitat special în cea mai nouă ediţie. Cheloo: "Aş vrea să îl văd în fiecare zi!"