Antena Meniu Search
x

iUmor. Răzvan Simion s-a alăturat juriului, roast-ul primit l-a făcut să izbucnească în lacrimi

Delia, Costel și Cheloo au fost luați total prin surprindere de vestea că vor juriza împreună cu Răzvan Simion cel de-al optulea episod iUmor! În cadrul unui testimonial, prezentatorul de la Neatza a dezvăluit că a fost destul de ușor de convins să vină în juriul emisiunii de umor, menționând și care a fost, de fapt, adevăratul motiv pentru care a acceptat provocarea. La un moment dat, Cheloo i-a oferit tableta ca să voteze în locul lui un moment de stand-up. Pentru cine a votat de două ori Răzvan Simion, cât de darnic a fost cu like-urile și care sunt glumele la care s-a emoționat atât de mult în timpul unui roast încât a izbucnit în lacrimi, telespectatori pot afla urmărind emisiunea de duminică, difuzată de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 13.10.2022, 12:02

Răzvan Simion s-a alăturat juriului iUmor, roast-ul primit l-a făcut să izbucnească în lacrimi

Răzvan Simion a acceptat cu plăcere invitația de a fi jurat în cadrul unei ediții de iUmor, show ajuns la sezonul 13 – el  având alături de bunul său prieten, Dani Oțil, peste 5.000 de emisiuni moderate! „Mi-am dorit foarte tare rolul ăsta (n.r.: de jurat) nu pentru remunerație, ci pentru că se stă jos. Știi foarte bine, noi ca ăştilalţi doi – Badea și Șerban –, stăm în picioare la X Factor! Și tot timpul, am vrut să stau în locul domnului Bănică, în locul doamnei Delia“, a mărturisit prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Despre prezența lui Răzvan Simion pe scaunul celui de-al patrulea jurat, Cheloo a punctat: „Ne știm de foarte mult timp, am colaborat acum 10 ani lumină la X Factor. E un om care are destul de multe cuvinte, încât să ne eclipseze… experiență de televiziune, caracter imperfect, deci, este binevenit la iUmor!“. Delia a avut și ea doar cuvinte de laudă despre colegul temporar de la masa juriului iUmor: „Îmbrăcat frumos, ca un om responsabil, ca un domn, ca un Johnny“, iar Costel a completat: „Simpatic, drăguț, adorabil, în zona aia, de unde sunt și eu (…)“. 

Răzvan Simion a experimentat și el trăirile care vin la pachet odată cu binecunoscutul „tratament” al show-ului – momentele de roast, din partea unor persoane la care s-ar fi aşteptat cel mai puţin! Cine sunt cei care au făcut glume acide și, totodată, au spus poante „dulci“ despre prezentatorul de la Neatza, dar și ce concurenți au obținut cel puțin trei like-uri din partea juraților, telespectatorii pot afla urmărind noul episod al emisiunii de umor duminică, de la 20:00, pe Antena 1. Tot în acea seară, la iUmor va performa Mihai Radu, în calitate de invitat special. Câștigătorul sezonului trecut al show-ului a dezvăluit că, în prezent, face bani frumoși din stand-up, iar taximetria a rămas la nivel de plăcere.

Episodul 8 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică, la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » iUmor. Răzvan Simion s-a alăturat juriului, roast-ul primit l-a făcut să izbucnească în lacrimi