Maria Ene, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 Next Star

De Redactia Observator.
Publicat: 14.06.2021, 18:25.
Actualizat: 14.06.2021, 18:27

Maria Ene și harpa sa au cucerit, sâmbătă seara, la Antena 1, nu doar inimile juraților, ci și pe ale celor de acasă, astfel că micuța a fost trimisă în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon Next Star. 

Maria Ene, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 Next Star

Maria Ene, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 Next Star

Chiar dacă a ajuns să cânte la harpă dintr-o întâmplare, pentru că nu mai erau locuri la cursurile de pian, unde și-ar fi dorit să se înscrie, micuța Maria Ene pare că și-a găsit adevărata menire.

"Nu a fost doar o întâmplare! A fost destinul", i-a spus Loredana, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoție. "Sunt absolut fermecată de grația, de talentul și de frumusețea ta. Esti ireală! Am intrat în basmul ei, era ca o harpă vie. Ai venit și ne-ai făcut sufletele să zâmbească", i-a spus Loredana.

Citește și:

Alex Lucaciu merge direct în finala Next Star

Tot în cea de-a patra ediție Next Star, jurații l-au ales pe simpaticul Alex Lucaciu să meargă direct în marea finală. Micuțul de doar 10 ani a fost tot numai un zâmbet și le-a câștigat inimile celor trei de la masa juriului. Micul interpret la vioară cu goarnă le-a dat de furcă juraților cu cealaltă denumire populară a instrumentului, "higheghe cu tolcer".

"Măi, băiatule, lasă-mă să dau mâna cu tine. Ești senzațional! În momentul în care ai băgat dinții la cameră i-ai spart pe toți, i-ai omorât, pentru că ai farmec", i-a zis Ștefan Bănică micuțului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.